burcuu2203
Adetine daha bir hafta varken bu sonucu alman evet gebelik var demek 0.5 üstü zaten pozitif demek ama tabiki bekle adetin üç
Gün geçerse bidaha yap ❤️❤️❤️❤️herşey gönlüncr olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Beta hcg 9.3
hsns amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏🥰
cano42 aminn inşallahh 💕 çok teşekkür ederim 😍
A1L2 çok teşekkürler bugün tekrardan kan verdim 47.7 çıktı 🥰 adetimi bekleyemedim gittim bidaha kan verdim 😍
burcuu2203 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
- Düzenlendi
burcuu2203 hayırlı olsun bende sizin gibi adetime 7 gün varken test yaptım hayalet cizgi vardi kan verdim 10.7 çıktı 2 gün sonra 45 olmuştu🌸🌸🐣
burcuu2203
Tebrik ederim canımm hayırlısıyla keseyle kalp atışınıda duyarsınn innşallahhhhh🧿🙏🏻🧿🙏🏻🧿🙏🏻
burcuu2203 5 ten yukarıysa evet hamilelik var gibi görünüyor 2 gün sonra bu rakamın artması gerekiyor sabah ilk idrarınızla test yapın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😇
Slovem08 amin inşallahh 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Endoyy teşekkür ederimm 😊 kızımda evde testle öğrenip direk doktora gitmiştim bu sefer erken öğrenip betalarla uğraşınca kafam karıştı biraz 😍
Papatyagelin01 yaptım zaten idrar testini de kan testini de 🥰 idrar da silik çıktı cumartesi tekrar kan verdim 47.7 olmuştu 😊
burcuu2203 sağlıkla gelsin kızınız kac yaşında 😇
Endoyy amin inşallah 🥰 martta 5yaşına girecek Allah izin verirse 😍
burcuu2203 oh masAllah😍
burcuu2203 ben ilk kan verdiğim de 3tu hamile değilsin dediler 15 gün sonra 2 bin çıktı meğer hamileymişim
Endoyy 😍 çok şükür 🙏 Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine inşallah ❤️