_mavidunya_ kanda net verioyr ama kız şurda kararsız kalmış. Kendi gözleriyle görmek için idrar testi yapmasını istedim. Silik çizgi çıksa bile hamilelik var demektir. Hamileliği bende yaşadım. Ondan yorumumu yaptım. Çok itici konuşmayıda kendinize saklayın
Beta hcg 9.3
burcuu2203 Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah 🌸
Bisaniye amin amin inşallahh 😍❤️
burcuu2203 çok sevindim arkadaşım darısı bizlere inşallah 😍🤲🥰
Kızlaaar benim çatlatma iğnesi de 11. günüm bugün sizce test yapsam çıkar mı
burcuu2203 Hayirli olsun canim innan cok sevindim . Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin InshAllah sağlıcakla❤️❤️
burcuu2203
Adetine daha bir hafta varken bu sonucu alman evet gebelik var demek 0.5 üstü zaten pozitif demek ama tabiki bekle adetin üç
Gün geçerse bidaha yap ❤️❤️❤️❤️herşey gönlüncr olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
hsns amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏🥰
cano42 aminn inşallahh 💕 çok teşekkür ederim 😍
A1L2 çok teşekkürler bugün tekrardan kan verdim 47.7 çıktı 🥰 adetimi bekleyemedim gittim bidaha kan verdim 😍
burcuu2203 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
- Düzenlendi
burcuu2203 hayırlı olsun bende sizin gibi adetime 7 gün varken test yaptım hayalet cizgi vardi kan verdim 10.7 çıktı 2 gün sonra 45 olmuştu🌸🌸🐣
burcuu2203
Tebrik ederim canımm hayırlısıyla keseyle kalp atışınıda duyarsınn innşallahhhhh🧿🙏🏻🧿🙏🏻🧿🙏🏻
burcuu2203 5 ten yukarıysa evet hamilelik var gibi görünüyor 2 gün sonra bu rakamın artması gerekiyor sabah ilk idrarınızla test yapın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😇
Slovem08 amin inşallahh 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Endoyy teşekkür ederimm 😊 kızımda evde testle öğrenip direk doktora gitmiştim bu sefer erken öğrenip betalarla uğraşınca kafam karıştı biraz 😍
Papatyagelin01 yaptım zaten idrar testini de kan testini de 🥰 idrar da silik çıktı cumartesi tekrar kan verdim 47.7 olmuştu 😊