aykirikadin Mavi-_-deniz ebet kuzum sende günde 5 Vakit bakımın abdestle alıyorsun.. Elma sirkesi ile nasıl temizlik yapıyorsun Canım..
Mavi-_-deniz aykirikadin aynen öyle canım🌺pamuğu hafif ıslatıp sonra çok az sirke döküp iyice temizliyorum bana iyi geliyor yüzüm ferahlıyor 😂
aykirikadin Uykulupingue Güzel postlar hep olur peridede ,yeterki peride bize destek olsun:) Uny şampuan phsın baktınmı merak ettim.. Güzel koku için bende takip edecem…
Alparslaninannesi aykirikadin Valla ne bileyim burada okuduğum bazi kişilere imreniyorum aslında bazen yapasim geliyor sonra amaaan boşver diyorum 🤭😅
aykirikadin Yasak_elma Canım iki bebe ile bunu yapıyorsan,daha fazla yaparsın ve bizede örnek olursun:)
Yasak_elma aykirikadin elimden gelen eennn fazla bu canım daha fazla zorlasamda bisey gelmez 🤷♀️🤷♀️
aykirikadin zarifhanim Canım Ne kadar güzel post olsa da senin enerjin ve yazdıkların kadar güzel değildir.
aykirikadin Slovem08 Canım elbette bakım ağır ve yoğun makyaj değildir.. bizde bunları kullanıp kulanmakla tercih yapacağız.
Slovem08 aykirikadin tabikide benim bakış açıma göre yoğun makyaj bakıma girmez. Yüzümüze hatta daha çok zararı var bence
aykirikadin Sedaa '‘2,5 yaşındaki kızımla daha yeni bakım yapıp yattik yatağa 😂 ben ne yaparsam aynisini yapmak istiyor. 😂’'örnek annesin..tebrikler. organik beslenip ve güzel bakım yapıyorsun..güzel noktalar alacaz senden Canım.
Sedaa aykirikadin Teşekkür ederim canım ☺️ zaten bir anne cocugunun ilk öğretmenidir. Ben pekmez ictigim icin cocuklarimda sabah kalkar kalkmaz pekmez ver anne diyorlar 😅 ben yüzüme krem sürerken saçımı tararken kızımda aynisini yapiyor. Namaz kılarken mesela iki cocugumda yanimda eğilip kalkiyorlar. Gece yatmadan önce ailecek banyoda diş fırcalama seansımız olur 😂