aykirikadin hacı Şakir’le yıkanıyorum sadece 😂
Güzellik rutinlerimiz
TombulHatun Ajshshsh 😂😂😂😂
aykirikadin Saçlarıma arada hakiki zeytin yağ sürüyorum zaten sampuanımda zeytin yağlı ıssırganlı,Ellerime vaselin marka vazelin kullaniyorum kışın kullanıyorum yoğunluk çünkü kışın daha çok kuruyor.Bence vazelin normal kremden daha çok nemlendiriyor cildi👌Öyle yaptiğım aman aman rutin bakımlarım yok malesef canım ya🙇♀️İşte dişlerimi düzenli fırcalamaya özen gösteririm,ağda olarak vivet sir ağda kullanıyorum pembesini.Aldığım yerleri yumuşacık yapıyor bebek poposu gibi😍😉Sadece yüzüm için dove sabun kullanıyorum arada keçi sütlü sabunlarda kullanırım.Duşta kese kullanıyorum.Makyajda pek yapmam abartı makyajdan hep nefret etmişimdir bi gözüme eyeliner çekerim bi rimel sürerim yeterli olur çevremdende tam not alırım✔Yani bukadar fazla bakıma rutine vakit ayiramıyorum kuzum mağlum iki bebe var.Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum diyelim
Bsrkaya bakımla ilgilenmen beni ayrı cekti 🤩yalnız sabun cok zararlı onu söylemek istedim birde goz bakımına baslamalısın bence zaten kırısıklık vs olmaması acısından kullanılır yoksa olduktan sonra kullansan faydası yok .erken diye düşünme gec olunca da donusu yok, anca profesyonel yardım gecirir fakat o bile gecici
aykirikadin sacimi yikiyorum farkli cesit yag kulaniyorum sacimi beslesin uzatsin diye disime gelince sadece fircaliyorum ama altin dislerim beyazlamiyor😅
Ask_hosmus Ooo sende ne cevherler varmış askoşum🤨🤨🤩
Bsrkaya hm dostum guzelik ve bakim yarismasina katilmiya ne dersin 😅
Rouge bilmiyorum yaa bizi hep şey diye uzaklastirirlar yaa “Hayır daha yapma senin ihtiyacın yok, ya da yaparsan erken kırısırsın” onu benim beynimde yer etmişler. 🙈 Göz alt urunum var yok değil, sizin oralarda var mıdır bilmiyorum Oriflame kataloğdan almıştım bir iki ürün göz altı kırışıklıkları için ama kullanmak için bir türlü elim gitmiyor. 🤷🏻♀️ Oysa birde güzel kokuyor.. inan kokusu için bitiyorumm. Bazen koklayıp tekrar kapatıyorum. Gün boyunca kokusu kalıyor. Ürün çok iyi. Ama kullanamıyorum.. korkuyorum daha doğrusu kırısıklığı erkene çekerim diye. 🙈 Dove sabunda ciltte kuruluk yapıyor diye biliyorum. Ama ben çok seviyorum .🤣 Gerçekten sanki böyle yumuşacık ve pürüzsüz yapıyormuş gibi bir his oluyor. O sabunla bütünleşmiş gibiyim. Ama hiç kimse önermiyor yüze sabunu biliyorum. İşte bide bu alışkanlığı bırakamıyorum. Daha iyi bir ürüne alışmam lazım ki cilt icin sabunu bırakayım .🤭 Tonik falan yapıyorum amaa sanki sabun kadar temiz olmuyormuş hissi gelince yine sabuna donuyorum.🌸
Sutlukahve2 vallahi katılmak isterim.🌸 Çünkü hergun göğüslerime silikon taktirmayi ve popomix düşüncesi çık aklımdan diyorumm. 🙈 Amaa katilamamm boydan kaybediyorumm. 🤭 Değilse esmer güzeliyizz birde istediğim bronz tene kavusursam değmeyin değmeeyin keyfimeee.💃💃
- Düzenlendi
Bsrkaya yaa evet o lafı hepimiz biliriz dkdkd benimde gozumde sorun yok zaten daha 22 yaşındayım ama bunun hep böyle olması için korumam lazım kırışıklık ürünü kullanmana gerek yok bende oyle agır kremler kullanmıyorum ama düz bir krem tercih edebilirsin. keske onların dedigi gibi olsa o zaman kimse botoks yapmazdı kırısınca bir krem sürerdik gecerdi.. sabun da cildine yaptıgın en büyük kötülük o kadar jel var uygun fiyatlı bomba ürünler neden sabun ki ya cok zararını görürsun yüzünü mahvedersin yapmaaa 🥲🥲❤️
- Düzenlendi
aykirikadin Çok güzel bir post olmuş 🥰
Saç yıkamak, diş fırçalamak, tırnak kesmek, istenmeyen tüylere veda gibi şeyler herkesin temizlik rutini olduğundan bunları detaylı anlatmadan ek olarak yaptıklarımı yazayım.
🌿 Yüz konusunda bir sürü ürünü karışık kullanmayı sevmiyorum, zaten cildim de bu durumu sevmiyor hemen bir tahriş ve sivilce problemi yaşarım. O sebeple kişisel bakımda da minimal olma taraftarıyım. Kuru bir cilde sahibim, gözenekleri çok açık ve sivilceli akneli biri de değilim. Kullanıp memnun kaldığım iki krem tek var yüzüme sadece sabah akşam onları sürerim. Loreal paris üç etkili jel krem ve Farmasi White correct aydınlatıcı yüz ve göz kremi.
🌿 Yüzümü sabunla yıkamadığım için iki günde bir geceleri cildimi temizlemek bakımından neutrogena visibly maske (genelde makyaj yaptığım günün sonunda kullanıyorum) ve yine white correct cilt temizleyici uygularım. İkisini bir anda sürmem, dönüşümlü olarak iki gün önce birini kullandıysam bir sonraki sefer diğerini kullanıyorum.
🌿 Göz makyajımı sebamed losyon ile siliyorum. Tek seferde tertemiz yumuşakça çıkarıyor.
🌿Saçlarımı ayda bir boyarım, küllü yada açık kumral tonlarında. Bir çok boya kullandım ama kolestonun doğal ve kalıcılığından memnun kaldım.
🌿Kaş için jojoba ve bir kaç yağın daha karışımı olan serum kullanıyorum.
🌿 El ve tırnak bakımı için Farmasi aynı sefa el kremi ve farmasi limon özlü kütikül yağını kullanıyorum. Ayda yılda bir el maskesi alır uygularım.
🌿Vücudumu nemli tutmak için de bebek yağı, losyonu ve dalin vazelin kullanıyorum. Epilasyon sonrası nivea duşta vücut kremi ve kantaron yağı kullanırım.
Önceden çok fazla çeşit çeşit maskeler, kil içerikli ürünler, bitkisel kürler, tonikler, gül suyu ve çeşitli yağlar kullanırdım. İnsanın önce cildini tanıması, sonra ihtiyacı olan ürünü cildine alıştırarak kullanması gerekiyormuş. Hepsini denedikten sonra tecrübe edinmiştim 😅 mesela benim yüzümün nem ihtiyacını sadece iki tane krem karşılıyormuş. O sebeple üç dört yıldır bu kullandıklarımın dışına hiç çıkmadım, fazlasına heves de etmedim. Ha birde bol su içmenin ciltteki kabuklanma ve kuruluğu azalttığına yakından şahidim. 🥲
Rouge Aynen yaa bende 25 daha hiç birşey yok çok şükür 🙏🏻 aman olmasında 🤗 hep böyle kalalım inşallah sen göz altı kirisik için hangi krem kullaniyorsun belki bende ufakdan denemelere başlarım bu tabuları yıkmamız lazımm ☺️ sabun olarak da işte köpürüyor vesaire ya daha temizleniyormus gibi bir his oluyor. yüz temizleme jelleri de çok kullandım hatta hala var. Neyse dur tekrar jellere döneyim belki onu istikrarlı bir şekilde yapar jele dönerim. 🤣
aykirikadin
Öncelikle çok ağır yoğun makyajdan kaçınıyorum.
Fondaten,bbcrem,allık,kapatıcı vb ürünler çok zaruri bir durum olmadıkça kullanmıyorum. Bence en büyük hata bunları kullanmakla başlıyor.tabi sadece benim fikrim bu ☺️ katılmayan arkadaşlar ooucaktır illa ☺️
Duşta bazen Nivea yüz temizleme jelini kullanıyorum ayda ½ kez fazlasını denemedim her duşta kullanmıyorum yani. Saç konusunda eliyorum saç kremini kullanıyorum şuan.
Bsrkaya foşur foşur yıkayan jeller de var ısrarcıyım vazgectiricem dkdkdkd ben cok ürün kullandım suan laneige kullanıyorum ..gecenlerde alısveris yaptım test ürünleri verdiler elizabeth arden ürünü vardı kadın goz için de sorun olmuyor demişti öylesine denedim ayyyy ben hayatımda böyle mükemmel ürün gormedim ne kadar olursa olsun alıcam dedim alıcam cok iyiydi muhtesem mükemmel bisey .içeriğine bakmadım daha uygunsa goze de ekstra bir ürüne gerek kalmaz
Rouge hadii ya ürünü öyle bir anlattın ki, inan görmeden mest oldum bende 🤗 bana da söyle ürünün isimini bende kullanayımm barii yüz göz aradan çıkar birlikte 🤗 evett bu gazla ben bu sabunu bırakırım 💪🏻🤣 yokk şaka bı yana bırakayım bencede jele döneyim ben alışkanlıklarıma çok bağlıyım galiba.🤔
aykirikadin 2,5 yaşındaki kızımla daha yeni bakım yapıp yattik yatağa 😂 ben ne yaparsam aynisini yapmak istiyor. 😂
🌸Cilt olarak yüzüme her sabah güneş kremi sürerek güne başlıyorum, abdest aldigim icin günde 5 defa yıkıyorum 😀 her akşam yatmadan önce Luv it’in aha bha asitli toniğini sürüp, daha sonra nemlendirici sürüyorum. Hafta da iki defa celenes markasinin c vitaminli yüz yıkama jeliyle yüzüme masaj yaparak yıkıyorum.( Braun markasinin elektrikli yüz yıkama fırcasiyla yıkıyorum). Daha sonra tekrar tonik ve nemlendirici.
🌸Maske olarak haftada 1 defa kore markasinin yumurta akı maskesini kullaniyorum. Birde yine haftada bir defa aktif karbon siyah maske kullaniyorum. Her maske sonrasi nemlendiriyorum. Gün icinde bazen abdest aldiktan sonra gül suyu sürüyorum yüzüme.
🌸Saçıma her duşta hindistan cevizli maskemi sürerim mutlaka, birde şampuanıma çam terebentin yağı ekledim, hızlı uzamasi icin, inşallah faydasi olur 😂 haftada bir defa duş alırken el ve ayaklarima bebe yağı ve şekeri karıştirarak peeling yapiyorum. Duştan cıkınca da yine vücuduma bebe yağı sürüyorum.
🌸 2 günde bir, bazen 3 günde bir tüm vücuduma kuru fırçalama yapıyorum, daha sonra nemlendiriyorum.
🌸 Her gece yatmadan önce mutlaka ama mutlaka saçımı tararım, taradıktan sonra argan yağı sürüp yatarım.
🌸 Dudaklarima gün içinde ve yatmadan önce hep lipbalm sürerim.
🌸 Dişlerimi günde 2 veya 3 kez fırcalarim, fırcalarken bazen zeytinyagi ve şekeri karıştirip peeling yaparim, pürüzsüz yumuşacik oluyor. 😁
🌸 Bakım sadece dıştan degil içtende olur. Her sabah aç karna bir kaşık pekmez içerim. Kan degerlerim normal cikiyor hep böylece. Suyu cok içerim, su cildi daha parlak ve canli gösteriyor. Sorunlu bir cildim yok benim. Siyah noktam sivilcem leke felan hic yok yüzümde, sadece cekirdek yedigimde 1 tane felan sivilce cikar, ona da hemen diş macunu sürerim, ertesi güne kurumuş olur 😀 birde genetik olarak cok az gözaltı morlugum var. Buna ışık dolgusu yaptirsam kapanir mi acaba bilmiyorum 😅
aykirikadin seni forumun etiketcisi ilan ediyorum:) eğer etiketleme gibi bi durum olursa sana basvuruyoruz :) helal olsun aktif olanları etiketlemen cok hoş:) posta bi girdim hep tanıdık insanlar.. guzel yorumlar…
güzel bi post olmus tebrik ederim 👍🌹
.. güzellik sırlarına gelince :) hiçbirsey yapmıyorum yapanlara kocaman kalp :)
ama ben vücuduma nemlendirici sürmek dısında hiçbirsey yapmıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️