aykirikadin 2,5 yaşındaki kızımla daha yeni bakım yapıp yattik yatağa 😂 ben ne yaparsam aynisini yapmak istiyor. 😂
🌸Cilt olarak yüzüme her sabah güneş kremi sürerek güne başlıyorum, abdest aldigim icin günde 5 defa yıkıyorum 😀 her akşam yatmadan önce Luv it’in aha bha asitli toniğini sürüp, daha sonra nemlendirici sürüyorum. Hafta da iki defa celenes markasinin c vitaminli yüz yıkama jeliyle yüzüme masaj yaparak yıkıyorum.( Braun markasinin elektrikli yüz yıkama fırcasiyla yıkıyorum). Daha sonra tekrar tonik ve nemlendirici.
🌸Maske olarak haftada 1 defa kore markasinin yumurta akı maskesini kullaniyorum. Birde yine haftada bir defa aktif karbon siyah maske kullaniyorum. Her maske sonrasi nemlendiriyorum. Gün icinde bazen abdest aldiktan sonra gül suyu sürüyorum yüzüme.
🌸Saçıma her duşta hindistan cevizli maskemi sürerim mutlaka, birde şampuanıma çam terebentin yağı ekledim, hızlı uzamasi icin, inşallah faydasi olur 😂 haftada bir defa duş alırken el ve ayaklarima bebe yağı ve şekeri karıştirarak peeling yapiyorum. Duştan cıkınca da yine vücuduma bebe yağı sürüyorum.
🌸 2 günde bir, bazen 3 günde bir tüm vücuduma kuru fırçalama yapıyorum, daha sonra nemlendiriyorum.
🌸 Her gece yatmadan önce mutlaka ama mutlaka saçımı tararım, taradıktan sonra argan yağı sürüp yatarım.
🌸 Dudaklarima gün içinde ve yatmadan önce hep lipbalm sürerim.
🌸 Dişlerimi günde 2 veya 3 kez fırcalarim, fırcalarken bazen zeytinyagi ve şekeri karıştirip peeling yaparim, pürüzsüz yumuşacik oluyor. 😁
🌸 Bakım sadece dıştan degil içtende olur. Her sabah aç karna bir kaşık pekmez içerim. Kan degerlerim normal cikiyor hep böylece. Suyu cok içerim, su cildi daha parlak ve canli gösteriyor. Sorunlu bir cildim yok benim. Siyah noktam sivilcem leke felan hic yok yüzümde, sadece cekirdek yedigimde 1 tane felan sivilce cikar, ona da hemen diş macunu sürerim, ertesi güne kurumuş olur 😀 birde genetik olarak cok az gözaltı morlugum var. Buna ışık dolgusu yaptirsam kapanir mi acaba bilmiyorum 😅