_AnGeL_24___ Mouradi abim bize geldiginde ewim abimin suya biweyler atdigini gormuw ve hemin gününün sabahsi sudan cook kotu kokular gelmege başladı
Mouradi _AnGeL_24___ Ruqye sunnedir yaz çıxacaq çox melumatlar var ya özüyle danış bu şeyleri her şeyi soruşa bilersen
Mouradi _AnGeL_24___ Çox şübhelidi hemde niye nar suyu qırmızı şam kaş içmezdin nebilim düşün aybaşı qanından adi qandan bele cadu olunur
_AnGeL_24___ Mouradi yeni içine qatmiw ola biler? Oda qirmizidi nar suyuda yo içmedim içimden biweyler icmememi soyledi ama normalde konuwmuyoruk herkese beni kötülüyor ama bana yemek filan gonderiyor ama ben cok korkuyorum
buzdankalpler Ask_hosmus annesini dinleyip hazır olmadığı henüz istemediği halde hamile mi kalsın vallahi ben diyecek bişey bulamıyorum bir anne kızı kötü olsun ister mi hiç ya bu yollara başvurur mu bu yolların affı olmadığını bildiği halde aklım durdu
_AnGeL_24___ buzdankalpler Cicekliperde Ask_hosmus Popy_ Yasak_elma ben notmalde bana gulursunuz diye duwunmuwdun ama malesef öz annem bunlari yapiyor bowanmami istiyor gitdiği her yerde bizi kötülüyor bizi suçlu buluyor ve öz yapdigi yanliwlari söylemiyor.
Ask_hosmus buzdankalpler sen sanırım yanlış okudun 🙄, kuran dinlemeyi bırakma dedim anneni dinle demedim, annenide Allah ıslah etsin dedim, saldırmak için hazırda bekliyorsunuz mübarek..
Cicekliperde Ben de çok şaşkınım. Bilmiyorum böyle bir şey var mı? Sen evini sirkeli suyla temizle. Dua aç hep.
buzdankalpler Ask_hosmus diyecek bişey bulamadığım kişi siz değilsiniz birbirimizi yanlış anladık. Ben annesini dinlesin dediğinizi sandığım için şaşırdım diyecek bişey bulamadığım ise yaşanan şeyler
Yasak_elma Ask_hosmus Azeri galiba arkadaş caduda azeri dilinde büyü demek heralde.Ben yazdıklarından hicbisey anlamadım gerçi anlatmış anlamış ama birtek bunun tahminini yapabildim😏😏
Ask_hosmus buzdankalpler heee😂 doğru anası nasıl Bi varlık acaba nasıl Bi kafada da bunları yapıyor 🙄
buzdankalpler _AnGeL_24___ canım biz neden gülelim sana. Benim olan bana kötülük yaparsa el ne yapmaz diye bir söz var allah annenize akıl fikir ve hidayet size de kolaylık versin
Yasak_elma _AnGeL_24___ Gülmekten ziyade üzüldüm sana annenede çok kızdım.ortada gülüncek bi durum yok.Allah anneni ıslah etsin canım nediyceğimi bilemiyorum başka
Ask_hosmus _AnGeL_24___ niye gülelim canım gülünecek Bi durum değil sen bence evine anneni sokma oradan gelen şeyleri de yiyip içme
_AnGeL_24___ Ask_hosmus Yasak_elma Cicekliperde buzdankalpler bowanma awamasina geldik ben gidicem oğlumu da aparmicam 3,4 gun annemlerde kaldikdan sonra kendimi oldurucem onda belki ders olur. Ailemi yıkdi bir birimizi cok severken simdi bir birimize bakdigimizda taniwdigimiz evlendigimiz günle lanet okuyoruz