• Spor
  • Kilo vereyim derken almak

Kafamda deli sorular nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum birde size danışmak istedim.
Ben haftanın 4 günü bilemedin 5 günü spor yapıyorum ve deli gibi yiyen insanda değilim dikkat ederim aman amanda olmasa.
Şöyle söyliyim bir gün yürüyüş 50 dk hızlı
Bir gün egzersiz 40 dk böyle böyle sıralı gidiyorum.
Ama kilo alımımda artıyo vücudum şişiyo( herhangi sağlık sorunum, trioid falanda yok bu arada ) baktırdım.
Diyetisyen vs bana göre değil. Ben spora odaklı olduğum için. Bilemedim yanii neden böyle şişiyo bacaklarım falan ben basenden yana şikayetciym kasamı cevirdi acaba ve ne yapmak lazım mutlaka uzman birileri vardır fikrinizi almak isterim♥️🙏🏻

Gzmkk Uzman değilim fakat azda olsa yediğin bazı şeyler sana yaramıyor olabilir mi beslenme düzenini gözden geçirmeyi denemelisin bence

Cilekliturtaa evet..
      önceden de düzenim hep aynıydı ama güzel gidiyordum fizik vs ama şimdi ne oldu bilmiyorum yani

Gzmkk Şöyle de olabilir bu düzene vücudun alıştı farklılaştırıp şok etkisi yarat bakalım ne biliyim farklı saatlerde yap egzersiz programını değiştir falan aklıma gelen bunlar

Gzmkk diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum nerde neyin var metobolizma hızı vs o söyler sana

Gzmkk yediklerinize çok dikkat etmiyorsanız yaktığınız kaloriyle yedikleriniz orantılıdır. Metabolizma hızınız da önemli bu noktada rahatsızlığınız yoksa.

Gzmkk

Bende 1 haftada 4 kilo verip 2 günde 6 kilo aldım 😂😂😂😂

Şöyle özetleyim canım spora devam et beslenmenede dikkat et çnkü yağ yakıldığı zaman yerine su depolanır Buda şişliğe sebeb olur tartıda artış gösterir ama sen kilo aldım sanarak diyet ve sporu bırakırsan bi işe yaramaz devam etmelisiniz yağ yerine su depolanan yerlerde emin olun zamanla geçiyor hatta bi bakmışsınız bütün kilonuz birden yağdan gidivermiş desteklemek için ödem atıcı çaylardan yardım alabilirsiniz ve sıkılaştırıcı egzersizlerde yapmanızı öneririm . Bazı bünyeler pat diye kilo veremiyor mesela ben 4 ay boyunca çok dikkat etmeme rağmen sporda yapmama rağmen tartıda değişiklik görmedim 5 aydan sonra tartıda inanılmaz bi değişim vardı bakıldığında 15 kilo vermiş gibi duruyordu ama tartıda 11 kilo vermiştim . Şimdi gebelikte geri aldıklarımı veriyorum ve seninle aynı durumdayım ama pes etmek yok

Boncukkk güzel mesajın ve yorumun için teşekkür ederim motive edici oldu gerçekten 💕💐

Boncukkk Yaa bende o kadar dikkat ediyorum diyorum ki niye 2-3 kilodan aşağı veremiyorum psikolojim bozuldu 😅