Kızlar çok merak ettim. Hamileyken ağladığnız en ilginç şey ne oldu? Hadi herkes yazsın🤭
.
Benim eşim ısırmıştı saatlerce oturup ağlayıp neden ısırıyosun beni sevmiyosun diye kuruntu yapmıştım😄ara sıda şakalar yapıyo şaka olduğunu bildiğim halde hep ağlıyorum

mocuzem_ Bir şeye ağladığımı hatırlamıyorum bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hamileliğim sanki herkesinkinden farklı geçti😊 aşermem falan da hiç olmadı

Ben malesef evlendikten sonra eşimle çok zor geçinmeye başladim yani beni şımartan benim icin herşeyi yapan insan evlendikden sonra o kadar degişdi ki benim herşey için agliyordum neden evlendim neden beni sevmiyor yetmiyormuyum yani aşerme oldu ama cokda pahali bulunmayacak şeyler diyildi isdedigim ama hiç birini yapmadin ve almadi o yüzden eşime karşı çok kirginim annem babam iyi olsaydilar bi dakka bile durmazdim ayrılırdım ama malesefki orda ogluma vere bileceğim güzel hayat yok ve bazen sorunlarimin çok unu annem yuzunden yaşıyorum arkamda olsaydilar bu kadar sorunum olmazdi mesela bugun cok uzgunum ama başimi yaslayacagim biri yok ve bunlari ağlayarak yaziyorum neyse ne sordunuz ne cevap yazdim afedersiniz

mocuzem_ ya çok enteresan bende hamileyken kafamda saçma sapan senaryolar kurup o senaryoya kendimi inandirip saatlerce gerçek sanıp agliyordum saçma sapan bir psikolojik durumdaydım ve baya inanıyordum bu duruma çok enteresan hamilelik dönemindeki en ilginç olay diyebilirim 😄😄

mocuzem_ ay asla unutamam o günü ilk çocuk ilk hamilelik heyecan zaten had safhada .. neyse bi tane kadın çıktı ya tv ye kırmızılı kadın delirmiş işte sorsan herşeyi kırmızı bende kırmızıya bayılırım dolabımın büyük yüzdelik kısmını kaplar eşimde döndü güldü sende ondansın (yabancı kendisi sözde onun gibi kırmızı seversin demek istemiş bende bana deli diyo sandım saatlerce ağladım ama nasıl ağlamak hala kırmızı giyerken aklımdan geçer 🤣🤣

mocuzem_ ilk oğluma hamileyken mutfakta eşimle meyve yiyorduk masada . Ben yerken oturdugum yerde uykuya dalmışım , eşim de birden masaya küt diye vurdu sözde şaka yapacak nasıl sakaysa 😑 yerimden hoplamistim çok ağlamıştım korkudan , vicdan azabı çekmişti o da 😏

_AnGeL_24___ yaa kıyamam🥺🥺 ailenin arkanda durmaması çok köte ve haklısın eğer arkanda dursalardı sorun olmazdı. Kıyamam yaa sana çok kötü oldum😔 Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Kumruu her halde erkek çoçuğun oldu?😅 erkek olanlarda oluyo öyle ama kızlar off ne çektiriyo annelerine. 4ayda ben neler çektim neler

Polyannacilik evet yaa öyle bende nerdeyse herşeye ağlıyorum😄 normalda ağlayan biri de değilm. Ağlarm ama kkmsenin yanında ağlamam ve kırıldığım zaman ağlarm sadece

taricat ayy kıyamam😅 brndr hep şakalara ağlıyorum😂 eşim şaka yaptığına pişman oluyo

mocuzem_ Amin biliyormusun kecenlerde annemin telefonunda eşimle bana kara büyü yaptirdigini gördüm yani evlendiğim günden yaptırıyormuş kizim eşiyle kavga etsin eşi kizimi evden kovsun kizimi hiç mutlu etmesin kizim hep mutsuz olsun boşansin evine dönsün Ama ben ona hiç bişey yapmadim ki neden öyle bişey istediginide anlayamadım ki. Kimlerdense duymuş ki ben ve eşim annemi evimize gelmegini istemiyormuşuk annemlerin durumu iyi olmadigi icin onlari istemiyormuşuk ama hiç birimiz öyle bişey soylemedik ve hic bir zaman oyle duşunmedik ama onlar hep bizi kotulediler ben çocuk istemiyordum evlendigim zaman yani yeni evliyiz biraz vakit gecirmek istiyirduk annemde her geldiginde neden hamile diyilsin eşin sana yakin durmuyormu birlikde olmuyorsunuzmu ve soyleye bilmedigim bazi şeyler bende anne yeter bir daha bu konuyu acma dedikce her seferinde sordu k.validem de biz istemiyoruz diye bişey soylemedi kendi hayatiniz kendi karariniz dedi ama annem k.validemin eşimin ablalarinin yanina gitmiş bunlara yani bana ve eşime aklin vermelerini soykemiş cocuklari olsun ben bakarim herkes neden cocuklari olmuyor diyormuş ha 2 yil sonra oldu ha şimdi sizde soyleyin cocuklari olsun diye k.validem de biz karişamayiz kendi hayatlari kendileri bilir demiş o zamandan sonra boyle kara buyuler yaptirmaga başlamiş yani o kadar sorunum var ki anlatsam inanirmisin bilmiyorum

Nedense bende hamileyken eşimin beni sürekli aldatacağını kafamda kurup kurup üzülüyodum ağlıyodum😁👻