Eskobar bende hemen emzirmenin ardından veriyordum. Şey diyeceğim , beslenmeden hemen sonra gazlarını çıkarıyor musun kucağına alıp ?

Eskobar o zaman mama yaramamış olabilir ,doktoruna tekrar danış istersen . Kilo almadılar demişsin,aptamil bizde baya kilo yapıyordu .

Eskobar Mamayı değiştirmeniz gerekiyor . Şikayetlerinizi doktorunuza bildirin,belki başka bir mama markası önerir.

Nietzsche ebemiz gelecek ona danışacağım inşallah eski mamaya tekrar dönmeyi düşünüyorum sürekli değiştirmekde iyi olur mu bilemedim

Dolunayy eski mamaya geçmeyi düşünüyorum şimdi sürekli değişen mama iyi olurmu daha çok küçükler sindirim sistemleri kabul edermi bilmem

Eskobar başlarda her beslenmeden sonra normal de 10 falan fazla evet . Mama mı değiştirsen ?

Eskobar Ben onu da sormuştum , doktorumuz hiçbir sıkıntı olmaz demişti . Değişebilirsin ,hipp denediniz mi . O da güzel mama

Eskobar Sanmıyorum sonuçta deneye deneye göreceksiniz hangisinin yaradığını. Benim kızım emiyor sadece 1 ay falan ben doymadığını düşünerek mama vermiştim aptamil ,oda mukuslu ishal şeklinde yapmıştı ne zaman versem böyle oluyordu. Arkadaşımda mesela bebeğine aptamil kullandı yaramadı, hipp kullanmaya başladı memnun kaldı

Eskobar Aptamil benim oğlumu hem ishal hem gaz yapmiati Bebelac kullandım 1 yaşında kadar devam ettim birde gaz yapiyirsa farklı mamalar var iceriginde inek sütü olduğu için gaz yapıyormuş keçi sütlü mama denemistim

Eskobar canım hipp mama kullan aptalım çok gazyapiy9r hipp mama hem güzel kilo aldırıyor hemde gaz yapmıyor dokunuyor olabilir

papatya_ aşırı gazlarıda oldu oğlumun biri gazı olunca dünyadan kopuyor resmen yavrum yine öyle oldu sinirli öfkeli halleri yine başladı başlardada çok sinirli gergindi