Dolunayy eski mamaya geçmeyi düşünüyorum şimdi sürekli değişen mama iyi olurmu daha çok küçükler sindirim sistemleri kabul edermi bilmem

Eskobar başlarda her beslenmeden sonra normal de 10 falan fazla evet . Mama mı değiştirsen ?

Eskobar Ben onu da sormuştum , doktorumuz hiçbir sıkıntı olmaz demişti . Değişebilirsin ,hipp denediniz mi . O da güzel mama

Eskobar Sanmıyorum sonuçta deneye deneye göreceksiniz hangisinin yaradığını. Benim kızım emiyor sadece 1 ay falan ben doymadığını düşünerek mama vermiştim aptamil ,oda mukuslu ishal şeklinde yapmıştı ne zaman versem böyle oluyordu. Arkadaşımda mesela bebeğine aptamil kullandı yaramadı, hipp kullanmaya başladı memnun kaldı

Eskobar Aptamil benim oğlumu hem ishal hem gaz yapmiati Bebelac kullandım 1 yaşında kadar devam ettim birde gaz yapiyirsa farklı mamalar var iceriginde inek sütü olduğu için gaz yapıyormuş keçi sütlü mama denemistim

Eskobar canım hipp mama kullan aptalım çok gazyapiy9r hipp mama hem güzel kilo aldırıyor hemde gaz yapmıyor dokunuyor olabilir

papatya_ aşırı gazlarıda oldu oğlumun biri gazı olunca dünyadan kopuyor resmen yavrum yine öyle oldu sinirli öfkeli halleri yine başladı başlardada çok sinirli gergindi

Eskobar her mama yaramıyor maalesef çocuklara değiştirerek ogrenicez gaz için kullandığım mama Bebelac Ar dı antireflu bunu kullanınca biraz daha rahatladı ama o gaz meselesi 9 ay boyunca devam etmişti bizde

Cicekliperde oğlumun birinin kusması vardı durmuştu tekrar başladı şimdi meğerse mamadanmış oda bu sayede bunu da öğrendik hipp denemeyi düşünüyorum bidahaki mamayı inşallah bişey olmaz mideleri falan zarar görmesinde ama denemeden nasıl göreyim yani

papatya_ humana antireflü bizde denedik ama kilo alamadı birisi onuda o yüzden bıraktık sadece mamayı kusmadı birisi diğerininde burnuna gidiyordu ama değişmedi demekki o marka yapıyormuş

Eskobar Ar mamalarda çok fazla kilo almasını bekleme canım içerikleri tamamen farklı oluyo çünkü sadece gaz olayını rahatlatiyo

Eskobar Naptın kuzum mama konusunu yeni bir mamaya geçiş yaptınmı?Birde evolvia mamayı dene oda güzel bi mama birde golden goat ve baby goat mamaları dene bunlarda keçi sütlüler genelde güzel mamalar bunlar kullananların cogunluguda memnunlar.Birde ister istemez şey geldi aklıma kuzum iki bebeğin beziydi mamasıydı maddi olarak zor olmuyormu çünkü günde 8 10 defa kaka yapıyorlar yazmışsın bir yorumunda sormak istedim.Bir bebeğinkiler bile bu zamanda zorluyor.Allah sana ve eşine maddi manevi güç versin güzel anne💪🤲

Yasak_elma iyiyim kuzu pek fazlada alanı genişletmek istemiyorum son olarak hipp deniycem yaramazsa oda çöp olacak maddi yön oluyor bi şekilde tabi biraz zorlanıyoruz borçlarla falan ama kendi yağımızda kavruluyoruz şükür önemli olan manevi güç kendimi çok güçsüz hissediyorum etrafımda o kadar yanlış şey varki hiçbirine müdahale edemiyorum ben gibi olamıyorum yapayalnız hissediyorum