Hcnxjdj Lagosiyawo hatırlıyorum canım seni Lagosiyawo cilt altı implatmi yüksekliği çok diyorlardı hatta bende araştırıyorum korktum simdi
Lagosiyawo Hcnxjdj evet bende spiral kanama yaptı çıkartırdım sonra araştırıp o çubuk gibi bişey zaten kol altına taktılar bi sene sorun olmadı
Ask_hosmus Lagosiyawo 1 yaş 1 ay tam, doğum günleri aynı ay arada 18 gün var zorlayıcı ama beraber buyucekler o yandan iyi diğer oğlum büyük çünkü okula başlıcak tek kalicakti ortanca evde iyi oldu bı yandan😂5 yaşında o da
TomveJerry Lagosiyawo Merhaba hayırlı olsun ☺️ implantı yeni mi taktirdiniz acaba yeni taktirinca ilk 10-15 gün ekstra korunulmasi gerekiyormuş ondan dolayı sordum.
Lagosiyawo TomveJerry sağol canım yok bi sene olucaktı martta şimdi zarar vermesin diye bugün çıkarttırdım çok acılıydı ama 😩
Lagosiyawo Kismh1234 merhaba canım test yaptır istersen benim regli olmam gereken zamanda bi kaç damla lekenmem oldu bi hafta bekledim gelir diye gelmeyince test yaptırdım öyşe öğrendim
Lagosiyawo bitterdelisi24 sağol kuzum ya da evet öyle oldu artık vardır bundada bi hayır kandil günü öğrendim asla aldırıp günahına giremem zaten mecbur doğacak
Ask_hosmus Lagosiyawo yalan söylemicem😂 arada tırlatıyorum ama ayaktayım😂 daha sabah sinir krizi geçirdim kahvaltıda 😂😂
TomveJerry Lagosiyawo Anladım çok çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinize de. 🤲 İnsan gerçekten şaşırıyor böyle korunmaya o da Allah’ın takdiri işte.🤷 Peki doktorun bu duruma bişey söyledi mi ya da söyleyebildi mi?
ataturkxbest Bence yerinde değildi kontrol etmediniz doktoruma yazdım kaymıştır kontrol edilmemiştir diyor
Lagosiyawo ataturkxbest olabilir canım sormadım özellikle kaydımı diye ek yöntem kullanmadık /99 koruyor dendiği için
MAktay07 Lagosiyawo gelecek olan öyle yada böyle geliyor demekki hayırlı olsun 🥰 2 çocuğunuz kac yaşındalar peki ? Benimde 2 küçük çocuğum var diken üstündeyim hap+prez ile korunuyoruz deri altı düşünüyordum taa ki senin postu okuyana kadar 😊