Lagosiyawo Hcnxjdj eylül 2021 canım sağol 17 aylık kızım ama doğum süreci bakımı çok zordu prematüre doğdu
Hcnxjdj Lagosiyawo hatırlıyorum canım seni Lagosiyawo cilt altı implatmi yüksekliği çok diyorlardı hatta bende araştırıyorum korktum simdi
Lagosiyawo [silindi] ben direk bağlatmayı düşünüyorum 🤨 ilk oğlum okey o normal isteyerek kızım o prezervatif bundadada cilt altı implantla korunuyoduk sorsan
Ask_hosmus Lagosiyawo 1 yaş 1 ay tam, doğum günleri aynı ay arada 18 gün var zorlayıcı ama beraber buyucekler o yandan iyi diğer oğlum büyük çünkü okula başlıcak tek kalicakti ortanca evde iyi oldu bı yandan😂5 yaşında o da
Lagosiyawo Nietzsche evet canım şoktaydım iki çocukla pek şokta yaşanmıyor ama 😅 bu mübarek günde vardır rabbimin bi bildiği 🙏
bitterdelisi24 Lagosiyawo yorumları okudum hamıleymıssın amannn :) hayırlısı be vardır bi hayır. allah yardımcın olsun :)
Kismh1234 Lagosiyawo merhaba canım birşey soracam ben adet olali herhalde 10 gün felan olmuştur 2 gündür afedersin peçete özel bölgeme sürdüğüm Zaman lekelenme geliyor neden acaba.
Lagosiyawo Kismh1234 merhaba canım test yaptır istersen benim regli olmam gereken zamanda bi kaç damla lekenmem oldu bi hafta bekledim gelir diye gelmeyince test yaptırdım öyşe öğrendim
Lagosiyawo bitterdelisi24 sağol kuzum ya da evet öyle oldu artık vardır bundada bi hayır kandil günü öğrendim asla aldırıp günahına giremem zaten mecbur doğacak
Lagosiyawo Hcnxjdj evet bende spiral kanama yaptı çıkartırdım sonra araştırıp o çubuk gibi bişey zaten kol altına taktılar bi sene sorun olmadı
TomveJerry Lagosiyawo Merhaba hayırlı olsun ☺️ implantı yeni mi taktirdiniz acaba yeni taktirinca ilk 10-15 gün ekstra korunulmasi gerekiyormuş ondan dolayı sordum.
Lagosiyawo TomveJerry sağol canım yok bi sene olucaktı martta şimdi zarar vermesin diye bugün çıkarttırdım çok acılıydı ama 😩
Ask_hosmus Lagosiyawo yalan söylemicem😂 arada tırlatıyorum ama ayaktayım😂 daha sabah sinir krizi geçirdim kahvaltıda 😂😂