1prens_annesii canım kurtuldun boşan gitsin büyük bir şans emin ol .👍🏻 Kusura bakma ama adam sizi hatırlamıyo bile ne şansından bahsediyosun be kuzumm.Hayatına bak demeki hayırlısı buymuş inşallah bütün güzelikler önüne çıkar 🌸Bebeğinle güzel günler dileğiyle 🤍

1prens_annesii aşkım böyle olmanızın net bir sebebi ne. Birde bu hayatı sen yaşıyosun ve yaşıyacaksın onların ne dedine bakma bir kadın evliliğinde değersizse mutsusa bu haya niye katlanıyo ki ilaki altatılmış olmalımı bi evliliği bitirmrk için beliki senide çocuğunuda gözden çıkartmış sende cesur ol kimseyi dinleme 🌿

Allah razı olsun canım sürekli kafamı kurcalıyor inan evliigin bitmesini eşimin babası istedi ve eşimde arkasında o dedi onu yaptı benim 1 degil 10 çocugum olur diye mesajlar atan Bi eş çünkü bunun aynısını babannesi demişti yani buna rağmen nasıl gideyim bilmiyorum onların hizmetini yapıp eşimin hizmetini de yaptım hamile halimle yaptım ve son anda kovdular at dediler yaptı eşim ve Bn eşimi doğru düzgün tanıyamadım Bn onu sadece gece görürdüm o kadar Dı yani

1prens_annesii yani bir kadın bunu haketmiyoo bu ne ya kölemisin sen böyle bir yere gerimi gitmek istiyosun düşünme aklınıda kurcalamasın onlar başkasını kandırıp getirtir 10 çocukta yaptırtır köle gibide kulanır yazık onların önüne çıkacak insandan sen kurtuldun şükrett🌸

1prens_annesii aşkım üzülme ama eşin seni sevseydi ailesine karşı ne olursa olsun korurdu hamileyken evdem kovmak ne ya .Ne güzel ailen arkanda boşver o pisliği hayatına bak 🌸

1prens_annesii ya canım benim kaynım bak daha sevgilisi için ailesini karşısına aldı cekti gitti evden insan karısına bunu yapamaz hamile cocuk var vazgeçemeyeceği şeyler bir insanın ama senin eşin ve diğerleri insan olmamış boşver cidden kaç zaman ay geçmiş hala düşünüyorsun barışmayı ah biz kadınlar kolay kolay vazgeçemiyoruz yuvamızdan ama bunca şeye rağmen yapma kuzum barışma boşan hayat karşına en güzelini Çıkarsın

Cicikiz çok insan var ailesini karşısına alan ama ilk bana dedi ailemi karşıma aldım VS dedi inanamadım rest çektim dedi ailemden dedi Bn ondan ayır ev istedim benim ailem burda olmaz dedi haber bekle benden deid babası o ara benim namussuma laf etti bende sinirlenip telefon hattımı kapattım ulaşmadı Bi ara kendimi suçladım kapattım ondma aramıyor VS dedim ama sadece benim mi yada gelseydi sadece bende telefon yoldu ailemi arasaydı isteyen bunu yapardı neyin gururunu yaptı bilmiyorum ama Bi ara kendimi suçlayıp durdum yuvamı çocuğumu düşünüp durdum haklısınız beni isteseydi herşeyi yapardı kendine güvenmemedi parayı hep ailesinden alıyordu çalışmak ona göre degldi o yüzden sıkıya girmek istemedi