Rouge TombulHatun aaa neden bebek pudrası suan en cok o dikkatimi cekti dkdkd glis cok söylendi yarın gidip alıcam
TombulHatun Rouge yaa pudra ciltteki yağı emiyor pamuk gibi oluyor bunu seneler önce arkadaşım söylemişti kuru ciltler yapmasın ama benim T bölgem çok yağlandığı için oraya sürüyorum
Rouge TombulHatun güzel fikirmiş hic denemedim cildim kuru/normal malesef yinede akılda bulunsun fikir oldu ❤️
Sept Rouge ay Ardle’m ppst açmış, hemen koştum geldim 💞 pek giremiyorum artık, girince seni görmek iyi hissettirdi 🙏🏻 vücut kremim bitmek üzere, bakacağım hemen önerine 💫
Rouge Sept ardlen ne seviyor ne seviyor bilsen ❤️asıl ben mutlu oldum🥰iyiki geldin iyiki yazdın enerjimi yükselttin resmen bu ne güzel nese ne güzel enerji ya 😍ben bunun yaglı olanını daha cok sevdim sanırım onada bakabilirsin 🌸
Sept Rouge canııım canımm💞 ay ona bakayım o zaman kuruluğa tahammülüm yok ne kadar yağlansam o kadar iyi😅😅
Goat Rouge nivea pirincliyi aldım hatta yarım kaldı ben cok begendim peeling olarak nadir begendigim urunlerden biri oldu.gercekten cok ise yariyor bence denemisin
Goat Rouge  Tam bütün halde değil böyle parçacıklı
Rouge Sgha bu da kuru ciltlere daha uygun olanı birde yaglı olanı var https://images.app.goo.gl/txF8XXsfjVcN8s9h9
Goat Rouge neutrogena markasının deep clean var onu bende sevemedim ama bu fotosunu attığim urunu cok iyi geldi bana.
Goat Rouge rica ederim canım. Musait bi zamanında bana bi göz alti icin kapatıcı secenekleri soylermisin. Normalde ihtiyacım olmayan bi urunu sırf makyaj tam olsun diye illaki kullanıp uygulamiyorum nekadar az cildime urun surersem okadar iyi diyenlerdenim ama bazen kullanmam gerektigi günlerde elimde bi tane kapatici olsun. Kapaticilari sevemememden dolayimi bilmiyorum bosa para vermekten biktim alip sevmeyip kenara koyuyorum 😁
Rouge Goat aa neden kapatıcı sevmiyosun ben seviyorum hatta fondötenden daha cok severim ihtiyacı olmayan kişiler de kullanmalı benim goz altı sorunum yoktur ama kapatıcı aydınlık daha temiz goruntu veriyor fondöten goz altında sacma sapan görüntulere girebiliyor çoğu fondöten goz altına uygun degil o yüzden sart bence.ismi kapatıcı ya on yargı oluyor fondoten de kapatmak için ama ismi öyle degil diye herkes kullanabilir algısı var.al bir tane kapatıcı fondöten istemiyorsun diyelim bir kapatıcıyla şip şak istedigin yerlere ve tamamdır .ben maybelline seviyorum hafif istiyosan fit me olanını alabilirsin.lorealin güzel.manhattan varsa Türkiyede kesinlikle al böyle muhteşem kapatıcı yok fiyatı yüksek de kullandım ama bu etmiyor .revolution da güzel ama kalın ve biraz kuru şimdilik aklıma gelen bunlar