Aayy gerçekten tartısılması gereken gündem konulardan birtanesi bence . Geleceğimiz için bu sefer oyumuzu çok iyi bir kişide kullanmamız gerekiyor. Herşey zam zam zam bu şekilde hayat gitmiyor .😑 Oyumu kime verecegimi hala dusunuyorum Muharrem İnce ve Kılıçdaroğlu arasında gidip geliyorum. 🤔Aslında kilicdar konusunda çok ama çok önyargılıyım. Asla oyumu o kişiye hiç vermedim. Ve vermekte istemiyorum. Çünkü hdp var işin ucunda. Yanii adam da çok solcu geliyorr bana böyle bir araftayım. Muharreme pek güvenemiyorum. Adam bana bir fırtına öncesi sessizlikteymis gibi geliyor 🤭 sonradan çıkacak acısı gibi geliyor bı yandan da iyi olur diyorum ayy kız yazarken bile hissetmissindir nasıl bir arafta olduğumu sen düşün 😂 ben hala karar veremedim Kılıçdaroğluna vermem ama yaa. Birde aslaaa Akp vermeyeceğim bunu çok iyi biliyorum sıçtı sıvazladı ekonominin içine. Seçeceğimiz kisininde öncelikle evleri depreme dayanıklı yapmasını en içten diliyorum buradan duyrulurrr yeni gelen başkanımıza litfeeenn artık herseyy daha da güzel ossunn baskanimmmm 😂😂