• Gündem
  • Oylar kimeeee kizlaaarr 🤎😅😅

Bsrkaya Evet canım belki ekonomi kötüye gitti ülke çok büyük sorunlar yaşadı kabul ediyorum ama diğerleri de çakarsa daha da kötü olur gibi geliyor
Yine de bilmiyorum tabi çok arada kalıyor insan

Etipetito yok kuşum yaa bundan kötü olamaz, olursa da yine başkasına oy atarız. En azından zamlar düzelir

Guzelgunler bende kime vereceğimi şaşırdım ams sanırım iridovon 🤣🤣 senelerce kavgasını ettim herkesle çok karşıydim ama diğerleri daha beter edecekmiş gibi geliyor canım ayrıca savunmuyorum ama ekonominin sorumlusu o değil bence serbest piyasayı o çıkarmadı zamanında kim çıkarmış ecevit onu arastirin derim linç yemeyeyim şimdi siyaset konuşmayı severim ama yüz yüze mesajla anlayamıyoruz kendimizi 🤣🤣🤣🤣🤣

HurremSultan kızlar öncelikle bir çok yerde aslında incenin Erdoğan’ın masası deniyor kaldı ki bazı şeyler bana da onu gösteriyor benim hissiyatim öyle en azından evet diğer parti de çok iyi değil ama o beyefendi gitmeden de ülkede hiçbir şey olmaz malesef gerçekler asla asla yansıtıldığı gibi değil Twitter’da benimde bizzat şahit olduğum o kadar içler acısı gerçekler var ki görmeniz lazım

• Aze bunu beğendi.

Blacklist peki gerçekten de o yapmadiysa kim yaptı başa gelirken söylediği en net cümle şu benim vatandaşım 1 simit 1 çay icemiyorsa baştaki kişide sıkıntı var ben buna izin vermem dedi üzerinden 20 yıl geçti biz hala dışarıda 1 simit 1 çay içerken 40 kere düşünüyoruz eşi de marka marka çantalar eşarplar saatler taksın peki eski başbakan in oğlunun uyuşturucu kaçırdığını ve yabancı ülkede yakalandığını biliyor muydun daha niceleri var böyle kaldı ki bir askeri öğrencinin (not geçmek isterim yaşı 13 14 yaşındaki öğrenciler) sırf kendi projesi gerçekleşsin diye 7 8 yıldır darbeci sıfatıyla müebbet ceza alıp hücrelerde kaldığından haberin var mı ya da askere gelen 18 yaşındaki 4 günlük erin askerin yani 6 7 yıldır yine darbeden müebbet alıp hapishanede hücrelerde kaldığından haberin var mı bu ülkedeki vatandaşların çoğu hiçbir şey bilmiyor asıl gercekleri haberleri ATV ya da TRT1 den izlemekten ibaret sanılıyor lütfen araştırın Twitter’da sesini duyurmaya çalışan insanlara bakın gencecik çocuklara bakın o zaman Erdoğan’ın bir şey olmadığını anlayacaksınız kaldı ki mason ayrıca masonizme hizmette ediyor Erbakan’ın bir çok videosu da var izlemenizi tavsiye ederim

Zamların artık azalması imkansız gibi geliyor bana kim seçilirse seçilsin ekonomi düzelmez siyaset okumuş biri olarak söylüyorum ekonomik kriz bütün ülkelerde var savaş virüs derken
          Bi de bizim millet kendi kendine zam yapıyor her şeye adam diyor ev benim istediğim fiyata kiralarım vs. Yada ürün benim ister al ister alma biz de ihtiyaç olduğu için mecbur alıyoruz

Gidiyorumyolcuet çoğu soyleminizde haklısınız cumlemin başında savunmuyorum ve onu tutmuyordum şu zamana kadar dedim bı önce okusaydin düzgünce canım hemen saldirdin post açılıyorsa eleştirilere de saygı duy lutfen bunların hepsini hatta fazlasını biliyorum merak etmeyin sadece ekonomi konusunda serbest piyasa diye bir durum var ya bir market ne yaparsa öteki de yapıyor bu piyasayı zamanında cikarandan sormak gerekirdi öncelik ben bilmediklerimi de arastiricam teşekkür ederim sende lutfen serbest piyasa kanununu araştır rica ediyorum hiç istemiyorum ama göz göre göre HDP ye de oy veremem iki ucu b.lu değnek Allah sonumuzu hayır etsin 🤲🤲🤲🤲🌸

Gidiyorumyolcuet birde şunu söylemek istiyorum ülkemizde kendi vatandasimiz arttırmadi mi kirayı ? Kendi vatandasimiz zam yapmadı mı sattığı erzaga biz kendi kendimize yapıyoruz bunu serbest piyasa derken kasıt ettiğim buydu bir yasa olsaydı eğer herkes ona uyardı fazlasını yapamazdı serbest ekonomiyi cikarmasalardi zamanında şuan herkes kafasına göre fiyat biçip yarış yapmazlardi birbirleri ile vatandaşta mağdur olmazdı bahsettiğimiz kişi çalmış cirpmis somurmus ülkeyi birbirne katmış masumların canıni yakmış bunlar ayrı konular ..

Guzelgunler aklı olan bu pahalılık ve rezillikte yaşamaya bı son vermeye çalışır. Adamlar depremzedeye ev satıyor,çadır satıyor,kadın haklarini hiç saydirlar, HÜDA-PAR la birleştiler, beşli çete denilen mutahitleri doyurdular,apoyla görüştüler,sözde barış süreci diye tcyi bile yasakladılar,her fırsatta başörtüsünü kullandılar,tarımı hayvancılığı bitirdiler,paranın değerini bitirdiler,birinci yüksek enflasyon olduk, Suriyelileri Beslee olduk, özelleştirme diye tüm değerlerimizi yabancılara sattılar daha sayacagim çok şey var… Kinim bitmez!

Gamzeipek hepsi aynı hepsi. apoya terorist dediler biri secim zamanı görüşmeye gitti diğeri sayın öcalan diye konusmasına baslıyo. bu kadar şehit bosa canını vermiş yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum …..
              emine hanımın lüks hayatı 🤦🏽‍♀️milyon dolarlık saat takmaya ne gerek var ya onun saatiyle kac smalı çocuk saglıgına kavusur :( bunlar bizi salak yerine koyuyor askeri ücret 8 kusur. adamların saati bile 8 bine denk gelmiyo bizim aylık kazancımız 8 bin. ne adaleti ne siyaseti ne devleti: ortada devlet mi bıraktılar.. oldu olcak bizi sınır dısı etsinler suriyeliler türkıyede yasasın biz fazlayız bu ülkeye

Cleopatra seninle aynıyım,oy için kalkıp gitmeme değecek hiçkimse yok. Hep şey diyorlar 6 lı masa kazanırsa ülke elden gider . Mecbur diğerine vericez diyorlar ,böyle insanda çok. Ben hiç gitmeyeceğim geçmişime kara yazı sürmeyeceğim. Çok şükür bugüne kadar hiç sürmedim. O bir sürü vefat eden insanların veballerini paylaşmayacağım.