Kirpapatyasii ilaç sizi etkilemiyor mu iştah açıcı ya da sivilcr yapmıyor mu kilo aldırır mı mesela .. çok değiştiriyor insanı diye duydum
‼️ KORUNMA MESELESİ ‼️‼️‼️‼️‼️
Sevde_20 hic bir yan etki gormedim inanin. İstahim kapandi son birkac aydir ondan mi bilmiyorum. Aylardir kilo veremiyordum. Son zamanlarda 4 5 kilo verdim
O haplar hiç iyi değil kızlar extra hormon yüklüyorlar vücuda ilerledi zamanlarda kötü yan etkileri var bende ilk çocuğuma hamileyim sağlıklı korunma yolları arıyorum doğumdan sonrası için ama asla hap kullanmayacağım
Kirpapatyasii spiral hangi tür ben bakırlı düşünüyorum kaymiyomus
Sevde_20 kaza yaşadınız mı prezervatifle 🤔
Sevde_20 gynefix yeni nesil bi spiral. Sabitlendigi için kaymiyor. Ben yalnızca bu yöntem ile korunuyorum. Bi bakın isterseniz
Sevde_20 vala 40 çıkar çıkmaz bende koşup spiral taktirdim. Benimde 2 cocugum var spiral zor ama ağrı yapiyor sürekli psikolojik olarak içimde demir olduğunu biliyorum ve beni kötü etkiliyor ama yinede alışmaya çalışıyorum asla ama asla bebek istemiyorum yaşım küçük olmasa kesin baglatirdim😅😅
HurremSultan bende öyle 3 tür spiral var seninki hangisi
Sevde_20 bilmiyorum canım devlet hastanesinde taktirdim ya
HurremSultan gynfix spieal oneririm kaydırma yapmaz ağrı vs yapmaz ondan düşünüyorum şuan
Sevde_20 bana ne taktılar bilmiyorum canım devlette taktirdim. Ama cok ağrım var ya şuan canım yanıyor baya
HurremSultan gynfix taktır ağrı 0 diyolar veee boncuklu kaydırmaz benden 💯 puan aldı 😆
Sevde_20 sen bi taktir olmadı bende ondan taktirayim askoo
HurremSultan tmm asko taktırdığımda tecrübelerimi size yazacağım 🌺🌻
Vallah ben dogal yollarla korunuyorum kizlar.. 5 yildir evliyim . Bir oglum var .. yumurtlama donemlerinizde iliski yasamayin .. ona dikkat edin
Sevde_20
yenianne2022 adetten 15 gün sonrası dimi yumurtlama dönemi gerçi uygulama da söylüyor dönemini
Sevde_20
Evet uygulamada gosterdigi gibi o donemlerde iliski yasama ben oyle uc yil korundum uc yili sobra yumurtlama donemimde korunmadim hamile kaldim bende etkili oldu o yontem
Gknlll henüz taktırmadım 24 nisanda gidip konuşacağım doktorumla bilmiyorum henüz deneyimlerimi yazarım tabikide 🤗 ya ben spiralim olsa da 46 kiloya düşene kadar istemiyorum çünkü cidden kilo takıntım var ve hamile kalmak istemiyorum kilo vermeden aslında hiç istemiyorum 2 tane var zaten ama yine de kilo verene kadar yine kondom kullanırım çünkü spirallede hamile kalan oluyo nadir de olsa ..kilo verdikten sonra o kadar dert etmem ama ya 💓 inşallah korur yıllarca korunanlar var