Sevde_20
Evet uygulamada gosterdigi gibi o donemlerde iliski yasama ben oyle uc yil korundum uc yili sobra yumurtlama donemimde korunmadim hamile kaldim bende etkili oldu o yontem

5 gün sonra

Sevde_20 hep içine boşalıyor demiii spiralden sonra
Bide ağrıyormu takarken anlatırmısın

Gknlll henüz taktırmadım 24 nisanda gidip konuşacağım doktorumla bilmiyorum henüz deneyimlerimi yazarım tabikide 🤗 ya ben spiralim olsa da 46 kiloya düşene kadar istemiyorum çünkü cidden kilo takıntım var ve hamile kalmak istemiyorum kilo vermeden aslında hiç istemiyorum 2 tane var zaten ama yine de kilo verene kadar yine kondom kullanırım çünkü spirallede hamile kalan oluyo nadir de olsa ..kilo verdikten sonra o kadar dert etmem ama ya 💓 inşallah korur yıllarca korunanlar var

Maviss ciddi msn hamile kaldın mı peki ama mirana ve gynfix var hangisi seninki

4 gün sonra

Sevde_20 devletin taktiği normal bakırlı olanı yok cnm hamile kalmadım hap kullandm onuda bırakmak zorunda kaldm eşim korunuyo şuan ne kadar ona guvenebilirsem

Maviss hmm kaydığını nasıl anladın cnm ya bende korkuyorum ya kayaraa bilmezsen diye

3 ay sonra

Sevde_20 batıyordu hepp kontrole gidince doktorlar endişeliydiler bende kaymismi dedim ewet dediler çünkü batio bana dedim herkes bir olmaz belki sende kaymaz

Sevde_20 iki yıldır yasminliyim memnunum da, tabi kisiden kisiye gore değişir.😀😀😀😀

safinazx ablamda dedi bugün silice kilo vs yapmadi mi hergün mu aliyosunuz yan etkisini gordunuzmu

6 gün sonra