Nefedukaa İnanmıyorum yaaa 😑 suaan o kadar çok yıkıldım kii bu haberi almamayı o kadar çok umut ediyordum kii. Allah’ım ne diyeceğimi bilemiyorum. Evli bir adam rabbim tez zamanda akıl versin kocana. Bu ahir zamanda evli olmak çok zor. Veee eşinin birine aşık olması. İnan ne diyeceğimi bilemiyorum… Bunlar nasıl geçer nasıl atlatılır. Rabbim yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm ama ayrilmanizin en iyi karar olduğunu düşünüyorum çünkü adam gitmis ucmusss. Yanii bundan sonra yokk iflah olmaz 😑 mektubu nasıl yakaladın. Ve ne açıklaması yaptı. Ayrıca bu kadar kör kütük aşık madem. Ne uğraştırıyor seni adam gibi gelip anlatsa yaaa ben böyle böyle oldum diye. 🤨

She_angel ben onlara bu kadar detaylı anlatmadım. Çekişmeli olsun istemiyorum pazartesi beraber gidicez mahkemeye eğer o zaman babam birşey derse yine bürütün detaylarıyla anlatıcam.

Bsrkaya ben sabah arabasına inip baktım kağıdı gördüm işte aldım eve geldim okudum. Sonra ufak bir sırt çantası kızımın birkaç eşyalarını koydum evden çıktım. Eşim uyuyordu o sıra. Kızımı annemlere bıraktım koşa koşa arkadaşımın evine gittim arkadaşım o kızın akrabası. Onun evinde kızı aradım kız herşeyi anlattı. Benim Allah korkum var bem öyle bişey yapmam zaten 9 yıllık ilişkim var sevgilim cezaevinde ona yanlış yapmam gibi konuştu. İnandırdı beni yani sonra ben eşimi Aradım saydırdım herşeyi anlattım halen daha ben çiçek göndermedim bir yere nerdesin geleyim 5 dk konuşalım diye baya aradı heryerden engelledim messengere unutmuştum kullanmadığım için ordan aradı ben yine bağırdım çağırdım kapattım suratına ordan da engelledim. Akşam da yazdım işte pazartesi gidelim anlaşmalı bitsin çekişmeliyle uğraşmak istemiyorum sadece tamam dedi. Ben biraz daha saydırdım mesajda mektubun fotoğrafını falan attım hicbirsey yazmadı.

Nefedukaa halaa birde seni de elde tutmaya çalışacak yedekte dursun gibi. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama geçen de demiştin ya o aklıma düştü “Zaten gençliğinde bile çok hovarmıs sağlıklı bir ilişkisi olmadı. Bir benimle oldu bizde evlendik işte diye.” Geçmişin vermiş olduğu alışkanlığı heyecanı tutkuyu aramıs belli ki. Çok hızlı yaşadığı için tatmin olmayan kişi anladığım kadarıyla daha doğrusu baglanamiyor kimseye galiba 5 yıl yine iyi evli kalmıssınız. İnsan çok derbeder olur yaa. İnan çok zor bir durum senin ve kızın için. Rabbim daha da güzel günler gostersin inşallah herşey gönlüne göre güzel olsun. Bana kalırsa baban arkanda durur iç yüzeyini bu kadar bilmiyor demişsin o yüzden pek bişey dememistir. Yaaa ben çok üzüldüm yaa. Hiç duymak istemiyordum inan bu haberi. 😔

Bsrkaya çok korkuyorum gelecek için kızım için. Kendimden tiksiniyorum o kızın yanından çıkıp benim yanıma geldi yatağıma girdi bana dokundu ve aylardır. Çok pis kirli hissediyorum kendimi ciddi anlamda ölmek istiyorum anca o zaman temizlenirim. Ve bunları hiç birşey hissettirmeden yaptı. Kaç kere iş çıkışı almış. Sürekli mesaj atıyormuş bugün birşeyler yapalım diye. Kendimden nefret ediyorum bu kadar mı salağım ben.

Nefedukaa Hayır canım hic öyle düşünme senin ne suçun var. Eşin profosyonel yalanciymis sen nerden bilebilirsin ki, birde kaç yıllık aynı yastığa baş koyduğun insan inanmak istemiyor güvenmek istiyor. Gerçekten cokk zorrr bı durum eşin midesiz. Hem sana hem öbür kıza. Rabbim korusun boyleleriinden

Bsrkaya gerçekten kimse yaşamasın bu duyguyu kimse berbat bir durum berbat. Ben kendimde değilim ruh gibiyim. Ya aldatma konusu açılınca bile öyle bir konuşuyordu ki hala inanamıyorum. Allah belasını versin benim gençliğimi herseyimi çaldı. Kızıma da üzülüyorum böyle bir babası var.

Nefedukaa ayneen insanın kız evladı olunca kendinden daha çok onu düşünüyor, başına geleceklerden korkuyor. Sonucda çok naif oluyorlar. Hakkında hayırlısı olsun kuzumm senin ve kızın için rabbim dayanabilme gücü versin inşallah 🙏🏻

Nefedukaa keşke anlatsaydın
                  Onlarda bilseydi nasıl bir varlık olduğunu daha sonra seni yanında bırakıp bırakmayacaklarını düşünselerdi

She_angel ve hala bana mesaj atıyor ben seni çok seviyorum affetmen için herşeyi yaparım diye. Ben bunları yutup dönmem, dönersem de herşeyi bilmiş olucam ve zaman geçtikçe yine yapıcak nasıl olsa öğrendi geldi diye. Pazartesi olsun bakalım bi gidicez anlaşmalı kabul etti

Nefedukaa Asla yuvanın bozulmasını istemem. Ama bu boktan bir sebebten ötürü bozulma değil. Ne yazık ki bazı şeyler bazı insanlara mübah. Sakın affetme. Evet zor olacak belki amaa basaracaksın. Eğer şimdi affetmis olsan ömür boyu bunun altında ezileceksin. Sems-i Tebrizi’nin bir sözü vardır “ Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını” bu söz daima beni etkilemistir. Nereden biliyorsun eşinsiz bir hayatın daha güzel olmayacağını ya da karşına başka biri çıkıp daha da sevgini vermeyeceğini gibii. Bazen bariyerlerimizi kırmak gerekiyor. Eşin sana daha çok yazar. Tabi kim düzenini bozmak ister ki, o şuan ne yaptıysa kendisine yaptı aslında. O yüzden daha çok yazar. Önemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin ve ne istiyor olduğun. Bu saatten sonra pek de sağlıklı ilerlemez bu ilişki. Çünkü mayası böyle bu kişinin. Seni de seviyor olsaydı inan zaten bunları yasamazdın.😑 İnşallah hayırlısı ile sende eşinde yıpranmadan anlaşmalı ilerler bu süreç sizin icin. 🙏🏻

Bsrkaya ben kesinlikle affetmek istemiyorum. Çünkü bu normal bir çapkınlık değil. Bugün güzel bir şekilde konuşup evden gitmesini istedim. Senin yaptığın hatalar yüzünden bu çocuğun düzenini bozmaya hakkımız yok zaten eylülde okula başlayacak. Sen git kiramızı öde nafakanı ver bari bunları yap dedim. Çocuğunu çok düşünüyorsan evine dön dedi. Ben bir şekilde ikna edicem inşallah gider dilekçeye de bizzat kira desteği+nafaka yazıcam. Tazminat altınlarım hicbirsey istemiyorum dedim

Nefedukaa kız sacmalamaa tazminat altın bunların hepsini iste istemekte en doğal hakkın senin bu. Senin hakkın bunlar. Çocuğu tek başına yapmadin yaa. Nafaka zaten gıdım birşey kalıyor öyle şey olduğuna bakma. Enflasyon zaten çok kötü. İste bak sonra istemediğine yanarsın pişman olursun napcan parasız ortada.

Bsrkaya yok valla kızım büyüdü işte buldum inşallah pazartesi evrakları halledip başlıycam. Kızının parasını versin evin kirasını ödesin yeter onun hiçbirseyini hissetmiyorum çekişmeliye gider uzar hemen bitsin hemen

Nefedukaa canım benim allah sana sabır verisin inşallah allah onunda belasını versin hiç birsey umrunda olmasın emin ol ondan kurtuldunda hayatın daha iyi olur çalış en kosa sürede kendine evde alırsın hayatınada bakarsın 😘❤️