Aldatılmışım
Nefedukaa Asla yuvanın bozulmasını istemem. Ama bu boktan bir sebebten ötürü bozulma değil. Ne yazık ki bazı şeyler bazı insanlara mübah. Sakın affetme. Evet zor olacak belki amaa basaracaksın. Eğer şimdi affetmis olsan ömür boyu bunun altında ezileceksin. Sems-i Tebrizi’nin bir sözü vardır “ Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını” bu söz daima beni etkilemistir. Nereden biliyorsun eşinsiz bir hayatın daha güzel olmayacağını ya da karşına başka biri çıkıp daha da sevgini vermeyeceğini gibii. Bazen bariyerlerimizi kırmak gerekiyor. Eşin sana daha çok yazar. Tabi kim düzenini bozmak ister ki, o şuan ne yaptıysa kendisine yaptı aslında. O yüzden daha çok yazar. Önemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin ve ne istiyor olduğun. Bu saatten sonra pek de sağlıklı ilerlemez bu ilişki. Çünkü mayası böyle bu kişinin. Seni de seviyor olsaydı inan zaten bunları yasamazdın.😑 İnşallah hayırlısı ile sende eşinde yıpranmadan anlaşmalı ilerler bu süreç sizin icin. 🙏🏻
Bsrkaya ben kesinlikle affetmek istemiyorum. Çünkü bu normal bir çapkınlık değil. Bugün güzel bir şekilde konuşup evden gitmesini istedim. Senin yaptığın hatalar yüzünden bu çocuğun düzenini bozmaya hakkımız yok zaten eylülde okula başlayacak. Sen git kiramızı öde nafakanı ver bari bunları yap dedim. Çocuğunu çok düşünüyorsan evine dön dedi. Ben bir şekilde ikna edicem inşallah gider dilekçeye de bizzat kira desteği+nafaka yazıcam. Tazminat altınlarım hicbirsey istemiyorum dedim
- Düzenlendi
Nefedukaa kız sacmalamaa tazminat altın bunların hepsini iste istemekte en doğal hakkın senin bu. Senin hakkın bunlar. Çocuğu tek başına yapmadin yaa. Nafaka zaten gıdım birşey kalıyor öyle şey olduğuna bakma. Enflasyon zaten çok kötü. İste bak sonra istemediğine yanarsın pişman olursun napcan parasız ortada.
Nefedukaa canım benim allah sana sabır verisin inşallah allah onunda belasını versin hiç birsey umrunda olmasın emin ol ondan kurtuldunda hayatın daha iyi olur çalış en kosa sürede kendine evde alırsın hayatınada bakarsın 😘❤️
Hayatonemsemeyedegmez inşallah. Çok çok zor olacak ama geçecek bunu biliyorum. Teşekkür ederim
Nefedukaa canını sıkma hayat yasamaya deger kalbinden öpüyorum icini ferah tut😘
Nefedukaa şuraya kdr yorum yapmadan okudum. İsterse çekilmeli olsun elinde kocan olarak şahsın basbaya itiraf gibi yazdığı mektup var. Paşa paşa verecek herşeyi. Altınları da tazminatı da al derim. Kızının eğitim hayatında kullanırsın kendin için olmasa da. Çok mu şahit lazım hızlı bitsin istiyosan. Kız kabul ederse şahit olarak yaz. Dediği gibi biriyse kabul eder
Nefedukaa merhaba öncelikle çok üzüldüm başınıza gelen bu olay için umarım rabbim güç kuvvet verir size kızınız ve siz atlatirsiniz güzel bir hayatınız olur 🤲 ama bu tazminat altın konusunda vazgeçmeyin sonradan keşke alsaydım donuna kadar diye pişman olursunuz bu sizin hakkınız yaranizi sarmaz tabiki ama yiprandiniz ve bu kızıniz var onun için kullanırsınız saklarsiniz parayi boşanmaya kesin kararlı iseniz tek başınıza bakacaksaniz kızınıza o da afedersiniz eşek gibi bakmak zorunda anlaşmalı da süresiz velayet istemeyi unutmayın
- Düzenlendi
buzdankalpler ya istemememin sebebi eşim şuan zaten çalışmıyor. Tazminat konusunu söyledim aç davayı zaten veremem girerim hapise sende benden kurtulursun diyo. Ben huyunu biliyorum öyle gözü kara birisi umrunda olmaz. Yaptıklarından da belli değil mi zaten. O yüzden en azından evin kirasını ödesin nafakayı versin önemlisi o şuan benim için.mektup için ne diyor biliyor musun ben onu bilerek yazdım sen benim arabamı kurcalıyorsun ya onun için diyo. Şaka gibi öyle uzun öyle seçilmiş cümleler kullanılmış ki attığı yalana kendisi bile inanmıyorken annesi inanıyo
- Düzenlendi
Nefedukaa tazminat için hapis olayı yok , parası varsa alırsın yoksa parası olana kadar, üzerine mal varlığı olana kadar beklersin ,acıtasyon yapıyor. Nafakasını ödemezse her seferinde 3 aylık mahkemeye verirsin o zaman yakalama kararı çıkar ,karakola götürülür , 3 aylık nafakanı ödediği anda da çıkar. Yani aslında donuna kadar nafaka veya tazminat çıksa da adamın bişeyi yoksa alamıyorsun sistem süründürüyor seni
Nefedukaa Sen hala onu düşünüyorsun. Nereye girerse girsin. Umurunda olmasın. Sana bunları yaşatan kişiyi yok hapishaneye girer yok mezara girer. Bu şekilde duygularina yenik düşersin. O sana acıdı mi
Ailenize acıdı mi kızına acıdı mi. Hayır. Sen niye düşünüyorsun nereye gireceğini. Sen alacağın paraya bak. İnan çok pişman olursun bak. Vee bence hiç bu konu hakkında konuşma eşinle çünkü hala sacmalıyor. Bildiğin nerden olayın içinden sıyrılırım o sekili deniyorumm bende kocamın arabasına bakarım çünkü benimde arabam o. Ama ben arabasına bakıyorum diye kız mektublari bulmuyorum eşinizin kafa gitmiş. Sen kendini kurtarmaya bak. Kayınvalidenizde oğluna guveniyorsa kalsınlar baş başa. Herkes yetiştirdiği çocuğun huyunu bilir. Sen kurtul o aileden.
Nefedukaa şok oldum. Rabbim sana sabır versin. Onu da bildiği gibi yapsın. Haysiyetsiz
Nefedukaa her şeyi iste. Niye kalsın. Şöyle saçma gurur yapmayın lütfen ama ya