MedavikPastam Belkide evli bi kadın ergen falan olduğunu nerden çıkarttılar acaba??
yardım
miiiinnaa Kızım sen evlimisin bekarmısın
Yasak_elma eski mesajları okumadınız herhalde 16 yaşındayım
Bsrkaya çok teşekkür ederim bu arada yaydığınız enerji çok pozitif çocuklarınız adına baya mutlu oldum çok iyi bir anneye sahipler
Yasak_elma 16 yaşı var
MedavikPastam Öylemiymiş nezaman dedi yaşını
miiiinnaa Hayır okumadım buhüzden yanıldım kusura bakma canım benim hakkını helal et
Bsrkaya İnşallahhh
Yasak_elma yorumlarda canım
Yasak_elma içimdeki herşeye karşı güvensizliğim ve senin yorumların ♥️🤣🤣🤣
Yasak_elma sorun yok sorun yok 😅
miiiinnaa samimi bir tövbe ederek içini rahatlatabilirsin. Birde Allah’ın örttüğü günahı, sen açık etme kardeşim 🤍
Blacklist Demi 😂😂bende herşeye bi ilk önce şüpheli gözle baktığım için bi durumlardayım😂😂Ama çok nadirdir böyle yanlış anlamam genelde şüphelerim doğru çıkar.Ee boşuna dememişler canım benim"babana bile güvenmeyeceksin oda ananı s’'''kiyo diye"🙊😉🤣🤣
miiiinnaa insan hiç tanımadığı bir insana neden atar ki kıyamıyorum ama anlam veremedim🤔
miiiinnaa asla doğru değil tasrif etmiyorum ama yüzünü gösterdiğin için kafana takılmış belliki , yoksa unuturdun aman bidaha yapmam der geçediin umarım kullanmaz fotoyu
miiiinnaa Gerçekten yaptığın şey için çok üzgünüm ama sana tavsiyem. Bol bol tövbe ve istiğfar. Namazını sakın aksatma her zaman zamanında ve sünnetlerle kılmaya çalış. Ne alaka diyebilirsin. Ama inan bana sana çok yardım edecek. Günahını unutma, Allah günahkar ama yaptığından pişman boynu bükük kullarını çok sever. Ve en önemlisi yaptığın hatadan ders çıkarıp bir daha asla böyle bir şey yapmaman. Kapalı olup olmaman önemli değil, namusunu koruman çok çok önemli bir şey. Konuştuklarına, yaptıklarına, hareketlerine önem göster. Birde, daha fazla günahını açma ve hiç kimseye söyleme. Allah, kullar arasında konuşulan bilinen günahı affetmez, ancak aranızda kalırsa onu siler.. Allahın seni affedeceğinden emin ol, ve tövbe et. İsmi - Azam duaları et. Hepsi sana çok iyi gelecek.
Yasak_elma doğru diyosun kendi kendimize böyle olmadık ya 🤣