• Sağlık
  • Kızlar varis için lazer tedavisi olan varmı?

Merhaba kızlar💛💚
Varis için lazer tedavisi olan var mı aranızda? Benim bacaklarımda özellikle baldırlarımın arkasında damarlar gözüküyor. Yeni evlendiğim zamanlarda oluşmaya başladı 1-2 tane vardı umursamadım o zamanlar. Ama şu an hamile kaldım iyice bacaklarım varis varis oldu😑 böyle hastalık gibi gözükmüyor ama bacakların estetik görünüşünü bozuyor resmen. Kısa elbise, şort falan istediğim gibi giyinemiyorum özgüvenimi düşürüyor. Doğumdan sonra bunun için tedavi olmayı düşünüyorum kesinlikle. Yaptıran var mı internette araştırıyorum da kalıcı mı gerçekten kayboluyor mu damarlar?
Lütfen bilen varsa cevaplasın yorumlarınız çok önemli🥺

MedavikPastam canım ben kendim olmadım ama dayımın eşi yaptırmıştı işlemimi gözünü korkutmiyim ama çok acıdını ve doğumdan daha zor oldunu söylemişti tabi birden gitmez damarlar uzun zaman alır .Allah şıfa versin inşallah bir sabah uyandında kendilinden geçtini görürsün inşallah bebeğim😘

MedavikPastam ben de şu iğne ile olan tedaviyi biliyorum kesin çözüm diyorlar bir tanıdığım da yaptırmıştı fakat onun yaşı biraz var ve tamamen sağlık için oldu tekrarlamadı diye biliyorum ☺️

MedavikPastam bende de var hem kılcal hem kalın çok kötü kilo aldıkça daha beter oluyor yazın hiç etek elbise giyemem doktor bana ana damardaki sıkıntı çözülmeli asıl sebebi o oradaki baskılar kılcal ince damarları etkiliyor onu çözmeden ince görünen kılcal damara işlem yaparsak bir kaç sene görüntüsü azalır ama sonra çoğalmış şekilde yeniden çıkar demişti iyi araştırmak lazım doğru işlemle kurtulunabilir ben daha cesaret edemedim 🙁

Kitapkurttu Ay evet evet önde kılcal damarlar var arkada iri damarlar😑Tamamen iyleşecekse yapmaya değer canım. Ağrıdan falan mı korktun?😐

MedavikPastam yok canım ağrıdan falan korkmadım yani yeterki o görüntü gitsin acısınada razıydım ama işim gereği çok fazla ayaktı duruyodum asıl kanı taşıyan büyük damar alınınca yük diğerlerine binecek yani başka sıkıntılar yaratmasından korktum sonrada evlilik çocuk derken tamamen kaldı ama bu ameliyatı olunca çok dikkat etmek gerek fazla oturmayacan fazla ayakta durmayacan hele sıcağa çok dikkat etmek gerek yoksa başka bi şekilde sıkıntı çıkacak bu yüzden ertelemiştim ama yaptırmakta herzaman aklımda özellikle yazın tatilde bile şort giyememek canımı sıkmaya başladı bide ağrılarıda cabası

5 ay sonra

MedavikPastam canım doğum yaptın diye hatırlıyorum varislerin ne durumda ben haftaya varis için doppler ultrason a gidicem büyük ihtimalle ameliyat olucam korkuyorum sürecten ne yaptın tedavi için emzirme döneminin bitmesini bekledim bende

Birkul1 Bacaklarımın arkasında görünen damarlar var kötü gözüküyor. Hiçbişey yapmadlm daha😬 Allah yardımcın olsun korkma canım çok rahat geçer inşallah sürecin

MedavikPastam tamamı gitmese de doğumdan sonra yarısı gidiyo tabi o süreçte 3 ay kan sulandırıcı iğne oldum 🤦🏻‍♀️Allah razı olsun canım senin bu posta yorum yapan bi arkadaşı da etiket yapıp soru sorsam izin verirsen

MedavikPastam teşekkür ederim 😊
                  @Parishilton canım bu posta yorum yazmışsın ablanın süreci nasıl geçti ablanın varisler ciddi boyutta mıydı anlatır mısın? ( bende aynı dertten muzdaribim merak ediyorum 🥺)