MedavikPastam yani cildim yağlı değil zaten aşırı kurutmayan bir şey lazım
Ciltt
Benbenimsenkimsin Evet canım her ürün cilde uymuyor. Ben de BABE’ nin geçen yüz nemlendiricisini aldım sivilce yaptı kullanmadım bir daha😒
Benbenimsenkimsin Bu önerdiğim ürün öyle kötü kurutmuyor, yağlanmanı aradan kaldırıyor sivilceleri kurutuyor ama yine de sen bilirsin. Ben memnun kaldım. Hatta burada bir arkadaş daha var O da kullanıyor memnun kalıyor
Benbenimsenkimsin canım yüz bakımı yapan yerlerde cilt testi yapılıyor ücretsiz oraya gitmen daha iyi olur senin icin . Yves rocher de yapmıştım ben yüzümün neye ihtiyacı olduğunu soylemıslerdi
MedavikPastam
Canım bazi ürünler cilt altında yatan sivilce veya akneleri ortaya cıkarır ve bidaha orda sivilce cıkmaz yani hemen aldıgım üründen vazgecme derim :)
Parishilton mantıklı canım senin cildin hangisiymis ya oralar da hemen ürün satmaya çalışıyor sanki
Benbenimsenkimsin yok urunlerı ordan bile almadım :) cildimin neme ihriyacı vardı ve günes lekeleri t bolgesi yaglanması dit ve dat
Parishilton Bilemedim ki canım iki üç kere kullandım onu çenemde özellikle aşırı sivilce yaptı kullanmayı bıraktım☹
MedavikPastam höm eğer o kadar cok kullandıysan tamam derim ama bilgin olsun diye soyledm
Parishilton Anladım canım, teşekkür ederim😊
Licape yağ bazlı temizleyici+la roche su bazlı temizleyici+ she vec niacinamide serum+ kırmızı peeling+Facelab retinol serum sivilceler için harika😍