Merhabaaa kızlar cilt tipim normal ama bazen yagliya dönük olabiliyor akneye meyilli ve çıkan sivilceler lekeye dönüşüyor. Yağ bazlı temizleme ürünü kullanmak lazımmış bilginiz var mı birde sivilce lekelerine kökten çözüm var mı 😏🤝

MedavikPastam Cilde uygun ürün bulmak çok zor ya cerave nın temizleyicisininaldim kuru ciltler daha memnun kalır nemlendiriyor arindirmiyor ondan memnun kalmadım yüzümü temizleyip L’Oreal Paris in nemlendiricisini sürüyorum bu sefer sabahına sivilce çıkıyor ağır geliyor krem su bazlı kullanmam lazım sanirm. Bazı temizleyiciler de çok kurutuyor ahhh ahhh 😿

Benbenimsenkimsin Bu önerdiğim ürün öyle kötü kurutmuyor, yağlanmanı aradan kaldırıyor sivilceleri kurutuyor ama yine de sen bilirsin. Ben memnun kaldım. Hatta burada bir arkadaş daha var O da kullanıyor memnun kalıyor

Benbenimsenkimsin canım yüz bakımı yapan yerlerde cilt testi yapılıyor ücretsiz oraya gitmen daha iyi olur senin icin . Yves rocher de yapmıştım ben yüzümün neye ihtiyacı olduğunu soylemıslerdi

Parishilton Bilemedim ki canım iki üç kere kullandım onu çenemde özellikle aşırı sivilce yaptı kullanmayı bıraktım☹

Licape yağ bazlı temizleyici+la roche su bazlı temizleyici+ she vec niacinamide serum+ kırmızı peeling+Facelab retinol serum sivilceler için harika😍