prenses88 haklı mı haksız mı diyemem ama adam lafı iyi koymuş ha alfa😃😃
Arkadaşımın eşinden duyduğu 🥹🥹
- Düzenlendi
prenses88 sırf arkadaşınız olduğu için savunma ihtiyacı duyuyo gibi hissediyorum sizin için o çünkü sizin arkadaşınız! Kocanız size durduk yere güzel değilsin ama kendine göre çekiciğilin var dese ama olsun çekici dedi yine de mi dersiniz? Hiç sanmıyorum. Sıçtı kurtarmaya çalışıyo derim şahsen. Eşim bana benzer bişey dese güzeliyle evlenseydin güzel değilsem sana göre neden evlendin zorla mı evlendirdiler derim. Al sana durduk yere kavga. Kocamı beğenmiyorsam bana göre güzel/yakışıklı değilse neden evleniyorum. Şahsi görüşüm arkadaşınız sonuna kadar haksız. Bu kişi siz iseniz siz haksızsınız.
Polyannacilik kötü bişey demiş. Benim için kavga sebebi olur bu söz. Biraz alımlı giyinirsin saçını başını düzeltirsin al sana çekicilik. Ama adam beni beğenmiyomuş güzel bulmuyo ne alaka neden kocam o zaman. Aynı şey erkekler için de geçerli.
buzdankalpler bilemedim herkesin düşünce yapısı farklı saygı duyarım 🌼🌼
prenses88 kartal kalkar dal sarkar dal sarkar kartal kalkar🥱 diye biliyorum kaç yaşında bunlar 15 mi
Polyannacilik peki neden ınsan esıne cekıcısın ama güzel degılsın desın ne gerek var esınız sıze boyle dese tamam dıyıp alta mı kalacaksınız
prenses88 ne desem bilemedim
Hayat_ onun dediği benim için önemli olmazki kendi tipine baktinmi acaba beni elstiriyorsun der geçerim takilmam bile o kadar
MedavikPastam aynenenn iyle vxsnjxnx helal lan sana helal lan yusufiii gxhsxjx bende kocama laf sokunca kendime böyle gaz veriyorum içimden 😁😁
HurremSultan hasgfjdhs bende bendeee
prenses88 ben eşime sinirlenince domuz poposuna benziyorsun suratından pislik akıyor diyorum. O bana hiç bişey demiyor demez. Sinir anında ben bile kendimden geçerim eşim geçmez. Normal zamanda eşime hep iltifat ederim ama saçlarıyla oynarım severimm. Sevdiğimi belli ederimm