Benbenimsenkimsin Her erkek aynı değil, sadakatli erkeklerde var demeyi çok isterdim ajfkskshjdsş
Erkekler
Benbenimsenkimsin bir umut be 😂
MedavikPastam ahahahahah bizi bulmaz knk 😂😂
MedavikPastam adı üstünde erkek E R KEK söylerken bile irrite ediyor 🤭🤣
Turuncupati umudumuzu başka şeylere bağlayalım derim aşko 🌝
Benbenimsenkimsin dsfktj bulmaz
MedavikPastam sadakatli olanların libidosu düşük olduğu sadık bide 🤪🤭😄
Benbenimsenkimsin ben ikisine de varım olsada olur olmasa da olur😂
Ask_hosmus kanka sen bezmissin erkek göresin gelmior adfdsffc
Benbenimsenkimsin aman sadık olsunlar düşük libidoyada eyvallahız, yeterki adam olsunlar😏
Ask_hosmus öyle deme lazım olur🤣😜
MedavikPastam kanka o da lazım bee öyle deme libidosuz erkek karı gibi oluyor hiç bir cazipligi yok 😏🤪
- Düzenlendi
MedavikPastam kadının üç çocuğu var istemiyor artk haklı yani 😄😄🤭
Benbenimsenkimsin yok severim de hayatım bi çük den ibaret değil 😂
Benbenimsenkimsin aaaa ama ben daha çocuk istiyom deme öyle 😂😂😂
Ask_hosmus şaka yapiyosuuuun kız ben bir cocukla çöktüm sen ne diyosun 😂😂
Benbenimsenkimsin ben kalabalık aile severim yaşlanınca bayramlarda evim çok kalabalık olsun isterim napim tek çocuğu ben 😂
Ask_hosmus az insan çok huzur çok insan çok dert ama şekerim düşünsene bir sürü gelinin var ve seni sinir ediyorlar 😄😄😂😂🤭
Benbenimsenkimsin valahi erkekleri anlamış değilim ya her seferinde kıskanırıyorlar güvensizler bıktım 😔Bu konu hakında bir haftadır eşimle sürekli kavga içerisindeyiz yıldım valahii böyle onu hiçbir şekilde kıskanmak istemiyorum o beni kıskansın çok istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum ya🤦güzel fikirlerinizi istiyorum canlarımm🌸🌿
Hayatonemsemeyedegmez kıskanmasın daha iyi kimi kıskançlık adı altında neler neler yapıyo bazılarımızda yiaaaa beni çok kıskanıyo ondan yapıyo deyip tüm öküzlüklere mutlu mutlu tahammül ediyo. Eşiniz sizi kıskanıyorum ayağına aşırı derece kısıtlarsa çıkma gitme giyme vs diyerek, yine şikayetlenirsiniz. Sevgisini belli ediyo mu ona bakın