Ask_hosmus TombulHatun benim oğlanda eyelinerimi almış bugün yüzünü boyamış bide zor çıkanı seçmiş eşek sıpası zor çıkardım😂 ahh o bile Yeter 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus of şimdi geşmiş çoraplarımı giydiriyor kız olsun çamurdan olsun diye boşa demiyorlar 😃😃
Sedaa Ask_hosmus 4.ye hamileyim diye gelme sakın 😂😂 bu sefer kız olur diye eşin ikna edebilir seni kesin, kanma o laflara 😂 benimde kızım var ama oğlandan farksız inanki, oynasın diye bebek alıyoruz. Gidiyor abisin arabalariyla oynuyor, aynı erkek gibi 😅😅
Ask_hosmus Sedaa bi ara girmeye çalıştı kafama ama reddettim onu 😂 sürekli baba kız videolarını izliyor , bi kızım olmadı diyo , bende dedim ki bi 10 sene sonra falan yaparsak yaparız dedim 😂 şuan o da istemiyor çocuk 😂😂😂
Heyyo 2 yaşında kızım deldirmedik deldirmeyi de düşünmüyorum kendi isterse büyüyünce deldirir. Benim kulağıma çift delik aşırı pişmanım küpe takmayı sevmiyorum ama gusül abdesti alırken mecbur kullanıyorum
Ask_hosmus TombulHatun cazgırsa istemem😂😂 şaka şaka ay seninle dünür olmak isterdim😂diğer oğlanı da @Kuzulkurt un kızıyla evericez oh oh ne güzel 😂😂😂
Great_Starfish Lilo kızım 3 yaşında bende deldirdim ama pişman oldum. Tabi bünye ile alakalı birşey sanırım. 3 hafta oldu hala kan geliyordu 1 kulağından. Birde sürekli ağrıdığını söylüyordu. Krem de kullandım ama boncuk gibi şişince çıkarttım küpeleri.
sureleddin Lilo 10 aylık 2-3 gün önce deldirdim 🌸 Maşallah diyeyim çok kolay oldu ve kabuk bağlamadı 🧿 çevremde herkes deldirdiktwn sonra şişiyo kabuk bağlıyor diyodu
TombulHatun Ask_hosmus oo kuzulun kızıyla elti olsun isterdim kızım senden iyi kaynana mı bulacağım 😁😁😁
Ask_hosmus TombulHatun dimi yaa mis gibi kaynanayım karışmam etmem ne halleri varsa görsünler ama başı boş da bırakmam 😂😂 eşim de diyo sen çok fena bi kaynana Olcan diyor, gelecekteki gelinlerine acıyorum diyo 🤧😂😂
Duruukus Lilo ben onu tamamen kızıma bıraktım. Yani çocukta küpe olsa ne olmasa ne kafasındaydım hep. Sonra babaannesi 3 yas doğum gününde aldı kızımda görünce heveslendi deldirmek istedi öyle gittik deldirdik. Ağladı o esnada çıktık markete gittik oyalandık biraz öyle öyle unuttu ama kulağını asla elletmedi hatta aylarca