Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..
gshande teşekkür ederim canım inşallah 🙏
Ask_hosmus işemi başladı
Eskobar bebeğim ben sana sivri dilli demek istemedim şimdi 🤣 ondan yazmayım dedim. Süt veriyorsun sonuçta 😁Sen benim direkt enimsin zaten. 🥰iyi ki aktif oldun özlemiştim valla
Ask_hosmus ay unuttum mu yok kız seni yazdım diye hatırlıyordum. Kusura bakma vallahi çok dalgınım. Posta da yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm. Sonra biraz aktif olayım dedim. Bir de okulda yazdım da. Seviyorum seni 😘 en sabırlı da sensin bence 🌼
Eskobar hahaha :) tabi öylede denebilir canım :) sen dogru ol gerisi boş devamke 🥰🤣
Ask_hosmus kız insan muhabbet ettiği insana az çok ısınıyo öyle deme :)
Sedaa Seviyorum seni sedaa, tesekkur ederim❤️
zarifhanim Cok tesekkur ederim mutlu etti ❤️
aykirikadin eeen mantıklı yorumlar yapıp beni rahatlatan @Rouge,en gözümün aradığı,hem güldüren,hem fikir veren @TombulHatun islami bilgilerde en güvenilir naif @zarifhanim,ve tabi en afrodizyak hatun @aykirikadin,hepinizi seviyorum kızlar 🩷 unuttuğum varsa affola
Uykulupingue canımsın 😘
Uykulupingue bitanemsin cok teşekkür ederim 🥰♥️♥️😘
Rouge hadi ağlayalım 🤧😂😂ee evlilik nasıl gidiyor yeni gelin😂
Eskobar çocuklar çiçek gibi soluyo hemen yaa
Yasak_elma aynen çalışıyor
Cicekliperde ayy teşekkür ederim 💖 arada sabrım tükeniyo ama olsun o kadar diyelim 😂😂
Ask_hosmus yeni gelin mi şaka maka yazın tam 1 yılımız olucak saka gibi sanki dün evlendim ne kadar cabuk geciyor 🥹evliligim cok sükür süper gidiyor canım hersey yolunda🥰
Ask_hosmus olur o kadar . Üç tane çok çok zor . Sabır olmasa bakamazdın. Benim bile tükeniyor sabrım bir tane olmasına rağmen