bitterdelisi24 ben şu aralar diş serüvenindeyim bebeler rahatsız 3 gece uyumadım 🤧 ve bu ay tam 9 kilo vermişim uykusuzluktan sen düşün halimi🤕🤕🤧🤧😂😂 kuzulkurt da çalışıyor 🔥
Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..
bitterdelisi24 teşekkür ederim canım 😍😍 postu yeni gördüm eve gidince ben de katılacağım
zarifhanim zarifim yaa sende forumun olmazsa olmasızın yorumlarını begeniyorum teşekkür ederim 🥰😘
aykirikadin eve gidince ben de katılacağım 🎈
aykirikadin
Valla bebelerden dolayı sıra sıra yazamıcam kusura bakmayın aşklarım @Kuzulkurt @TombulHatun @zarifhanim @Rouge @Yasak_elma @ZRaporu @Escobar @Sedaa @Cicekliperde @Bsrkaya @aykirikadin etkitetlemediğim var büyük ihtimalle 🧐hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum ve çok özledim buraları en kısa zamanda sahalara geri dönücem tamamen💖💖💖💖💖💖💖💖
Ask_hosmus acilen dobarlanıp kendimize gelmemiz gerek 😄
Ask_hosmus bende bende çoks eviyorm şu ayı bir atlatayım kuzulu da eski formuna döndürmek gerek 😁
TombulHatun Ahahaa sen enerjinle halledersin güveniyorum sanaa 💪🏻🤜🏻🤛🏻
Yasak_elma Sendeee gözümün aradiklarındansın bebeyimmss 😚💋
MedavikPastam Canımsın seni yeni tanıdım amaa hemenn sevdimm 🥰 cokk sıcak kanlisin veee çok tatlısının 😚💋
Bsrkaya canım benim😍💋💗
Ask_hosmus ❤❤Kız hakkaten kuzul nerdee😲
buzdankalpler 😂😂Severim doğruyu direk pat diye söylerim herşeyi yalan söylemeyi beceremem dilim söylese bedenim belli eder bişekilde🤭Sağol aşko ben seni etiketlemeyi unuttuydumdu herhalya üzüldüm şimdi😥
zarifhanim Senin yorumların kadar mantıklı ve yerinde yorum yapamayız ama yakın olmaya çalışıyoruz saygılar efenim ❤❤💗😘
bitterdelisi24 Teşekkürederim balım😘😘
Sedaa 😘😘❤