• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

bitterdelisi24 ben şu aralar diş serüvenindeyim bebeler rahatsız 3 gece uyumadım 🤧 ve bu ay tam 9 kilo vermişim uykusuzluktan sen düşün halimi🤕🤕🤧🤧😂😂 kuzulkurt da çalışıyor 🔥

Sedaa bu arada sende ozlendin yaa🥹sınavları bitir gel lütfen o zamana kadar bende gelirim inş ve Aynı seyleri düşünüyorum senin için 🤗seninde böyle gormen beni cokk mutlu etti cok teşekkür ederim canım❤️🥰

zarifhanim zarifim yaa sende forumun olmazsa olmasızın yorumlarını begeniyorum teşekkür ederim 🥰😘

aykirikadin
      Valla bebelerden dolayı sıra sıra yazamıcam kusura bakmayın aşklarım @Kuzulkurt @TombulHatun @zarifhanim @Rouge @Yasak_elma @ZRaporu @Escobar @Sedaa @Cicekliperde @Bsrkaya @aykirikadin etkitetlemediğim var büyük ihtimalle 🧐hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum ve çok özledim buraları en kısa zamanda sahalara geri dönücem tamamen💖💖💖💖💖💖💖💖

buzdankalpler 😂😂Severim doğruyu direk pat diye söylerim herşeyi yalan söylemeyi beceremem dilim söylese bedenim belli eder bişekilde🤭Sağol aşko ben seni etiketlemeyi unuttuydumdu herhalya üzüldüm şimdi😥

zarifhanim Senin yorumların kadar mantıklı ve yerinde yorum yapamayız ama yakın olmaya çalışıyoruz saygılar efenim ❤❤💗😘