• Gündem
  • 💜 Anneler Günü Çekilişi 💜

Merhaba Peride Ailesi,
Anneler gününe özel çekilişimiz başlamıştır!

15 Annemize her biri 519 TL değerinde Happy Mom Anne-Bebek çantası hediye ediyoruz! 😍

Çekilişe katılmak için yapman gereken;
Happy Mom, Happy Kids, Peride ve Adım Sayar uygulamalarımızı indirmek, sadece 4 uygulamamız görünecek şekilde tek klasör haline getirerek ya da yan yana dizerek ekran görüntüsünü bize mail olarak iletmeniz!

Klasörü ileteceğiniz mail adresi:

kazan@mutlubebekleriz.com

Tıklayınca bir mail programına yönlendirmiyorsa mail uygulamanızı açınız, kazan@mutlubebekleriz.com mail adresini kopyalayınız ve alıcı kısmına yapıştırınız.
Konu kısmına çekiliş yazmanız yeterli.
Görseli eklemeyi unutmayınız. 💜

Uygulamaları indirmek için linkler:

Happy Mom
iPhone için TIKLAYINIZ 👈
Android için TIKLAYINIZ 👈

Happy Kids
iPhone için TIKLAYINIZ 👈

Peride
iPhone için TIKLAYINIZ 👈

Adım Sayar
iPhone için TIKLAYINIZ 👈

Alacağınız ekran görüntüsü örneği:

Kurallarımız:

• Ekran görüntüsü eklemediyseniz katılım sayılmayacaktır.
  • 4 uygulama görseli yoksa katılım sayılmayacaktır.
  • Hatalı uygulama indirildiyse katılım sayılmayacaktır.
  • Herkesin 1 katılım hakkı bulunmaktadır.
  • Kazananlar ile iletişimi e-posta aracılığıyla yapmaktayız. Size mail atarak isteyeceğimiz bilgileri kazananları açıkladığımız tarihten itibaren 3 gün içinde iletmezseniz yedek talihliye geçilecektir.
  • Çekiliş sonuçları 15.05.2023 Pazartesi İnstagram canlı yayın ile açıklanacaktır. Saati 1 gün önceden post açılarak bildirilecektir.

Şimdiden takip etmeyi unutmayınız. 🫶
https://instagram.com/happymomapp?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=

15 Şanslı Annemize Gönderilecek Happy Mom Çantaları! 💜

Peride bu tartışmayı sabitledi.

18 Mayısta doğum olucak inşallah.bana çıkarsa nasıl mutlu olurum.sayılı günüm kaldı inşallah bana çıkar 🥰

Peride Tamda sevdigim tarzdaki fakat pahalı diye alamadığım çantalar harikasın peride 😍

Peride Imail adresiniz bende acılmıyor gönderemiyorum ekran fotomu yardımcı olurmusunuz🙋‍♀️

Bnde gönderemiyorum acilmiyo mail hesabını nasıl açıyoruz yapanlar yardımcı olur musunuz

Yasak_elma ebrarsevgi mail adresinin üzerine tıklayıp açamıyorsanız kendi mailinize girin alıcıya buradaki mail adresini yazın ekran görüntüsünü ekleyip konuya çekiliş yazıp gönderin