Monalisa ay doktora gizli gidemezki annesinden korkar ya bence.simdiki zamanda boyle saf kizlar çok az canim benim
Kizlar
E_Nasiba beli camim eledir
Bizim oģlanlar xaisiuetce sertdirler ve hezm ede bilmorler herseyi.
Deletedmom1 Azeri olup veya Türk olmak değil bu yazdıkların . Mesela Azeri bir erkekde evlenmeden ince birisiyle ikiskihe girebilir onun girdiği insan Azeri bir kadın sayılmıyor mu ? Benim eşimde Azeri ama ben sigara içiyorum . Ama arkadaşımın eşi sigara içmesine izin vermiyor o da Türk bu bir örnek . Bizim turklerdede örfüne adetine düşkün cokkkkkkk insan var emin ol ben ne Azeriler gördüm anlatsam dağlar taşlar çatlar karisini aldatan mi kocasını basan mı neler neler yanı demek istediğim Azeri deyipde öğünme biz kaldıramayız bizde öyle yoktur falan filan bunlar boş her türlü insan vardır her ırkta bizimde çok namuslu insanlarımız var çok serefsiz insanlarımız da var aynı dizindedir olduğu gibi
Olivetti
ve bu arkadaşın yaşantısıda kimseyi ilgilendirmez ister evlenmeden önce sevdiğiyle iliski Yaşar ister evlendikten sonra nasıl kimilerimiz evlendikten sonra iliskiyi seviyorsa ve bu saygı duyuluyorsa kimileride evlenemeden önce sevgilisiyle sevdiğiyle Yaşar Bunada saygı duyulmak zorunda ..
Olivetti herkesin tercihi düşüncesi farklıdır kimisi minnacık zar der kimisi namus der bu kimseyi ilgilendirmez He benim ilk sevgilim eşimde evlendiğimde iliskiye girdim ama buda benim tercihimdi sevgiliykende yapabilirdim yine benim tercihim olurdu bunu kimse yargılanamaz doğrudur yanlıştır herkes kendinden mesül burda çok okuyorum kimseye yazmıyorum çok yanlış düşünen çok insan var ama bu yanın yazdıkları sinirimi bozdu Azeriler yapmazmış nerde yapmaz ya benim kocam Azeri onun sayesinde kaç tane Azeri ile tanıştım gördüm konuştum valla neler yapıyorlar neler hiç takma kafana amannn boşver 😂
Burcu33
Azeri Azeri söylüyosunuzda, yani Azerbaycanda her kes aynı değil her yerde olduğu gibi.. kimsede söylemiyor zaten her kes aynı kabul ediyor diye bakireliği. Bizde de en az bakire olmağın bazıları için önemi var, bazıları için yok, evlenirken bakire olup olmadığının önemi var bazı erkekler için bazıları için yok.ne de biz söylemiyoruz ki Azerbaycanda tüm kızlar ev kızı her kes bakire. Öyle diyende yok. Genel olarak ama bizler için daha önemli. Türkiyede ki gibi değil, türkiyede ne kadar öyle kabul eden erkekler var, ama bizlerde öyle erkek çok az. Yanlış anlama Azerbaycanlıyım diye konuşuyorum. Sadece açıklamak istedim o kadar.
Deletedmom2 bende onu söylüyorum zaten her yerde var kabul edende etmeyende o arkadaş bildiğin azeri erkekleri kabul etmez biz şöyleyiz biz Türkler gibi değiliz alan filan yazmış bende onu söylüyorum ben ne Azeriler gördüm erkek kadın farketmiyor her yerde var
Burcu33 Biz azeri deģiliz hanimefendi.Biz azerbaycanliyiz.bide ki azerileri hazm edememeniz goz onunde baya belli
Sevmezseniz sevmeyin sizi mecbur eden yok.herkesin fikiri kendine.benim uzerime hemen atlayarak azerileri kotulemen hiç hos olmamis.ben azerileri övünmedim yalnis anladiniz.ben sadece kuralllari anlatdim.siz yalnis bildinzi.bideki esiniz azeriyse azerilere daha çok saygi gostermelisiniz bence.cunki biz siz turkleri severiz saygi duyariz aynen sizde bize karsi olmaliydiniz.ben şerefli serefsiz namusssuz kelimesi isletmedim burada.herkesin hayati oendie ozel .bunu siz zekanizla boyle alakandirdiniz sadece.
Deletedmom2 beni yalnis anladilar.sarf etmedigi icin yalnis bildiler ama olsun
Deletedmom1
Aynen, kendi istediğleri gibi anladılar 🤷🏻♀️
Benimle senin Deletedmom1 burda söylediklerinde fark yok .
Deletedmom2 anlasinlar kendileri oyle olmuş diye.etrafinda çoklar diye boyle bildiler
Olsun.beni anlayan anladi zaten hangi anlamda soylediģimi
Deletedmom1
Aynen”
Deletedmom2 kendileri öyle olmuş sen nerden biliyorsun mesela beni ? Benim ilk sevgilim eşim ve ne sevgikiyken nede nisanliyken birlikte olmadım evlendim öyle benim söylemek istediğim herkesin kendi tercihi mesela ben evlenmeden iliski düşünmedim ve yapmasında evlendim helalimle yaptım ama o diğer arkadaş farklı düşünmüş ve iliski yaşamış Buda onun tercihi mesela sende evlendikten sonra yapmışsın Buda senin tercihin .azeri konusuna gelirsek Azerileri kötülemeyin kesinlikle kocamda Azeri he azerbeycan he başka bir yer sonuç olarak kökeniniz bir sende kocamda Azeri’siniz nasıl bizim Türklerde evlenemeden iliskiye giren varsa sizdede var nasıl bizde karisini kocasını aldatan varsa sizdede var yada nasıl bizde kocaya kaçan varsa sizdede var ben bunu söylemek istedim sen anlarsın veya anlamak istemezsin sen bilirsin ama o kıyaslaman çok yanlış iste siz Türkler normal bu durum ama biz Azerilerde asla kesinlikle kabul edilemez böyle birsey yok bizdedir asla kesinlikle kabul etmeyenler var merak etme
Burcu33
Kendileri öyle olmuş söylemedim ben. Dikkatli okuyun.”Kendi istedikleri gibi anladılar söyledim ben” yazdıklarınızla Deletedmom2 benim burda yazdıklarımı okuyun, yani bir fark yok. Bende zaten sizin söylediklerinizi söylüyorum. Her kes ayni şeyi söylüyo, ama farklı farklı.
Burcu33
Ve burda beni tastiklediniz 🤷🏻♀️.
Deletedmom2 Deletedmom1 bu arkadaş yazmış kendilerinizle olmuş diye
Burcu33 ay sana kalmadi ben ne diyorum demiyorum hadi isine bak Allah askina yaa
Deletedmom1 tam bir malsin ya asil sen yürü git işine terbiyesiz hadsiz insan diye yazılıp hayvan diye okunan varlık