Deletedmom2 beni yalnis anladilar.sarf etmedigi icin yalnis bildiler ama olsun
Kizlar
Deletedmom1
Aynen, kendi istediğleri gibi anladılar 🤷🏻♀️
Benimle senin Deletedmom1 burda söylediklerinde fark yok .
Deletedmom2 anlasinlar kendileri oyle olmuş diye.etrafinda çoklar diye boyle bildiler
Olsun.beni anlayan anladi zaten hangi anlamda soylediģimi
Deletedmom1
Aynen”
Deletedmom2 kendileri öyle olmuş sen nerden biliyorsun mesela beni ? Benim ilk sevgilim eşim ve ne sevgikiyken nede nisanliyken birlikte olmadım evlendim öyle benim söylemek istediğim herkesin kendi tercihi mesela ben evlenmeden iliski düşünmedim ve yapmasında evlendim helalimle yaptım ama o diğer arkadaş farklı düşünmüş ve iliski yaşamış Buda onun tercihi mesela sende evlendikten sonra yapmışsın Buda senin tercihin .azeri konusuna gelirsek Azerileri kötülemeyin kesinlikle kocamda Azeri he azerbeycan he başka bir yer sonuç olarak kökeniniz bir sende kocamda Azeri’siniz nasıl bizim Türklerde evlenemeden iliskiye giren varsa sizdede var nasıl bizde karisini kocasını aldatan varsa sizdede var yada nasıl bizde kocaya kaçan varsa sizdede var ben bunu söylemek istedim sen anlarsın veya anlamak istemezsin sen bilirsin ama o kıyaslaman çok yanlış iste siz Türkler normal bu durum ama biz Azerilerde asla kesinlikle kabul edilemez böyle birsey yok bizdedir asla kesinlikle kabul etmeyenler var merak etme
Burcu33
Kendileri öyle olmuş söylemedim ben. Dikkatli okuyun.”Kendi istedikleri gibi anladılar söyledim ben” yazdıklarınızla Deletedmom2 benim burda yazdıklarımı okuyun, yani bir fark yok. Bende zaten sizin söylediklerinizi söylüyorum. Her kes ayni şeyi söylüyo, ama farklı farklı.
Burcu33
Ve burda beni tastiklediniz 🤷🏻♀️.
Deletedmom2 Deletedmom1 bu arkadaş yazmış kendilerinizle olmuş diye
Burcu33 ay sana kalmadi ben ne diyorum demiyorum hadi isine bak Allah askina yaa
Deletedmom1 tam bir malsin ya asil sen yürü git işine terbiyesiz hadsiz insan diye yazılıp hayvan diye okunan varlık
Burcu33 hakaretlerinden bellidir zaten senin terbiyesiz bir aileden çiktiģin .çok sukur senin gibi hakaretler yapmadim sama.terbiyesiz ben deģilim çnki)Sensin!bu yazdiklarindan bellidir hangi terbiyede oldugun yazik eşine.
Eşikn azeri.eşinin ekmeģini yeyen arkasiyca min laf deyen tipsizlerdensin karakteri bozuk .sana kadin dimeye bile dilim gelmiyor.cunki kadim deģilsin kadin dediģin boyle agzindan bok dòkmez hakaret etmez.
Deletedmom1 birincisi emin ol ailem seni katlar cebine koyar çok şükür saygın bir ailendim hani senin gibi varos değil ikincisi eşimin ekmeği sana mi kaldı 😂 yoksa sen mj versiyon ekmeğimizi güldürme beni bende çalışan bir kadınım meslek sahibiyim eşimden Allah razı olsun ama eşim olmasaydıda kendi ayaklarımın üstünde Duran kendi paramı kazanan bir kadınım coookkk şükür ve eşim benden gayet razı yani eşime falan yazık degil ben senin gibilerine bu delildeyim sadece senin gibi arsız hadsiz ve ukalalara He birde bence kendini geliştirmelisin canım ya biraz geriden geliyorsun gerçi insanın hami neyse o dur yok yok senden olmaz fazla uğraşmaya gelmez emekler boşa gider bayyyysssssss canım çok oluyorum seni 😂😂😂💋💋