- Düzenlendi
Minimini eşimle değil de sevgilimle bi anım aklıma geldi 🙂 İstanbul lalelide geziyorduk gel dedi seni arkadaşımın dükkanına götüreyim hem tanışırsın bi kahvesini içeriz tmm dedim 🙂 sonra gittik dükkan kapalı bunda da anahtar varmış olsun gel girelim başbaşa takılalım dedi dükkanı üzerimize kilitledi anahtarı da üzerinde bıraktı arkadaşı girmesin diye 😁 içeri girer girmez ben bunu sıkıştırmaya başladım pantolonunu açtım başladım yalamaya 😄 dur arkadaş gelir ayıp olur diyor dinlemiyorum sandalye vardı oturttum üzerine bende de etek vardı eteği sıyırdım üzerine oturdum tam o esnada da arkadaşı geldi kapıyı açmaya çalışıyor biz işimizi bitirmeye çalışıyoruz çok heyecanlıydı 😅 arkadaşı geldiğinde cok utanmıştım ama olsun 😅 bu çocukla cok fenaydık heryerde her ortamda sevişirdik otobüse bindiğimizde fln hemen önünde dikilirdim sürtünürdüm sürekli dekolte verirdim özellikle dışarıda 😂 arkadaşlarıyla Cafeye gitmiştik masanın altından bununkini okşuyordum bu hem konuşmaya çalışıyor hem zevkleniyor fln iki lafı bir araya getiremiyor hey gidi eskilere gittim 😂