En unutamadığınız seks anınız 😁👏🏻🙊
Deletedmom1 sinemayı boş bulunca 🙊
Minimini ya🥴🥴🥴eşinmi şimdi?baya tora duşmuşshn ha
Deletedmom1 evet 3 yıllık eşim şuan toplam 9 yıldır beraberiz😁
Minimini maşallah Allah daima mutly etsin.bebek varmi
Deletedmom1 2 yaş bebeğim var amin sağolun☺️
- Düzenlendi
Minimini nişanlıydık eşimle tabi dini nikah falan hepsi tamamdı. Evlenmeye yakındık.eşimin ailesine gittik ailemle. Sonra eşimin teyzesi dedi ki eşime evde çocuğun bezini unuttuk gidip alır mısın. Bende o sıra markete çıkacaktım eşimin kız kardeşiyle.. dedim ki bende geliyim beraber gideriz ordan markete geçeriz
Tabi aklımda hiç kaçamak falan yok haha. Yok yakın zaten teyzesinin evi
Sonra çıktık yukarı 8.kat bide. İçeri girer girmez saldırdı tabi haha
Elbise giymiştim direk kaldırdı elbisemi koltuğun üstüne yatırdı üzerime geldi. Gizli yapılan şeylere xsfım vardır haha. Öyle sert yaptı ki sanki bütün gece verdiğim dekoltenin acısını çıkarır gibi.Çok iyiydi ya hiç unutmuyorum. Sonra markete gittik eve geri döndük. Teyzesi dedi ki evim dsğınıktı kusura bakmayın. Bende dedim ki ben aşağıda bekledim çıkmadım o katı yani rezil olmadın teyze. He iyi dedi güldü herkes bence kimse anlamamıştır 😂😂😂😂😂😂
Vay arkadaş nasıl anılarınız varmış bizim yok öyle heyevanlı🙄keşke olsa
Minimini Anali babali buyusun hayirli evlat olsin
Nurr001 bizimkilerde romantika ne gezir kul baslarina yaxsi bagirmaq soymek bilirler bizimkiler
E_Nasiba 😂😂dogrudane bizim oglanlar sertdirmi yocsa cahildiilermi ne bilime
E_Nasiba
Eynəənn 😭😂👍🤦🏻♀️
Deletedmom1 söz deyende nese deyir kişilikden deyil 🤣🤣 birden nese qewey geyinirsen gecelik zad adamıda biyabr edirki ahs arvat yene bezendi. 🤣😁😁
E_Nasiba heye ay baci.bizimkiler qijixanada doģulub ele bil.bax atam elediye😂😂😂yazix mamam toya zada gedende ele bele bezenir.goren kimi basliyir Qudret kimi demeye :arvaddd ne meseledi 😂
Baci senin happykidsde adin nedi men yazmieam sene orda?rastina çixdim heç orda?
Deletedmom1 hə bizimkilərdə fantezi yok ancaq bizdən gözlüyürlər nəsə🤦biz onlardan gözləməkdənsə