Hayatonemsemeyedegmez 🔥🔥💃❤ mük geceler için
Renkli Cinselliğimiz..
aykirikadin kız yok ya öyle ben anca diyet postu açarım dert postu 😂😂 vs..
aykirikadin niye :)
aykirikadin bende libido baya yüksek de iste 2 bebek beni o kadar yoruyor ki yorgunluktan orgazm olamadığımı biliyorum hatta Bi kere yaparken uyuya kaldim😂😂😂
Yasak_elma Kız yok çok şükür çok ateşli bir sex hayatım var sürekli temas halindeyiz ama burda o pozisyonu seviyoruz şu pozisyonu seviyoruz gibisinden konuşamıyorum utaniyorum yazmaya 😂😂
Cicikiz tamam Aşkito..pardon.
bitterdelisi24 canim çok tatli deyince:)
HurremSultan yaparken uyuyanlara selam olsun:)
Etipetito sende cevher var.utangaç kizimiz.😂😂
@Cilekliturtaa Aşkim Günaydin 😂😂
Pozisyon zengini sendin.
Posta gelsene arada
Etiketlemedi isem kusura bakma😂😂
aykirikadin evett kuzum yaa
HurremSultan ahahah yaaa hurremmm çok güldüm 😂 o iş başında nasıl uyudun acabaa rahat mı geldi 🤭😂
Etipetito Hmm senin derdin apayrıymış aşko😋Burda cekinmene gerek yok bence kimse kimsenin yüzünü görmüyor tanımıyor sonucta hepimiz anonimiz😁
aykirikadin bence bu vakit ideal kız.yoksa öyle hop zop hadi bitti zahmet oldu eyvallah 😁
MedavikPastam azcık squad yap bacak çalıştır bak nasıl oluyo 😂 hareketsizlikten hep başta ben de yapamazdım yorulurdum hemen hop bir spor aman allahım hadi tutun beni 😂
buzdankalpler hahah denerim bunu🤭
Bsrkaya kız zaten yavaş yavaş yapıyordu gece kaşık mi ne o sekildeydik uyuya kalmışım 😂😂😂😁😝😝
aykirikadin 😁😁 olmasın olmasın rezillik ayolll
HurremSultan ahhha ciddimisin uyuya kalmak enteresannn🤣
Yasak_elma Ayyy hiç sorma be efsooo benim için nasıl anladıtıyım diyecemde anlatılmaz yaşanır 🤣🔥