• Cinsellik
  • İLK SEKSİNİZ KAÇ YAŞINDAYKEN OLDU?

Deletedmom2 he onsuzda mende evde oluram butun gunu😂 Sadece rayona getmeliyem bu yollar acilmirki gedim. Mamamgilden otru ureyim partdiyir 🥺
Mende hecne ele Ev ev ev😕Bawimi uwaq qatir. Wukur yaxwi kecirdirem. Oglumda eziyyet cekmiwdim Urek bulanmalardan. Ama isdiyirem vaxt tez kecsin tez olsun uwaq .

Freedom
    Caan 😄😄
    hee rayona getmey üçün, pulun varsa gede bilersen bacıı))) caan teki yaxşı keçsin 🥰😍
    hee oğlun var idi 🥰MaşaAllah yaxşı onda baş qatır ))
    Eh vaxt onsuz ele tez keçir ki(( birde gördün bebiş qucağında vaxt ne tez keçdi ne tez aldım qucağıma diyirseen 😍😍🤗

Deletedmom2 Eslinde Hami gedir gelir ee coxdan) bir bizden bawqa. Yoldawim deyir cermeliyeller. Hemde deyirem havalar biraz serinlesin bizim rayon isdi olur Ona gore gozduyurem Bir terefdende 🙁
      He baci adamin bawin uwaq Cox qatir Allah bawina getirsin. Duz deyirsen can. Zamanin harda axib getdiyini bilmirik. Birde goruruk ki, nerdeydik indi nerdeyiz))

Freedom
        Hee can taksiler var keçirir ama üstüne ne qeder qoyurlaar 🤦🏻‍♀️
        Hansı rayon ki ? 🥰 hee en yaxşısı gözle ele belke yollarda açıldı düzü adamın inanmağı gelmir ama neyse 😄😄
        Amin can 🥰 eh ama decel uşağ görende istemirem uşaq başıma çıxar😂
        Eynen can )))

Deletedmom2 Hee eledi))Cox qoyurlar usdune. Ama yoldawim yol mawiniynan cetin gede. Meni de qoymaz heyatda tek getmeye🙄
          Uwaqdaki vallah terbiyeden aslidi. Duzdu e decellik qanda olur Ama Esas terbiyedi. Menim oglum balaca olanda o qeder sakitiydiki Hami deyirdi Biraz yekelsin decel olacaq ee butun Evi dagidacaq. Hemwe deyirdim hec vaxt ele ola bilmez. 2yaw yarimliqidi Wukur bu gune kimi ne bir qabimi qirmiyib ne de bawqa weyi. Decellik edir Ama ne olar ne olmaz cox yaxwi bilir. InwaAllah qismet olsun o biri uwagida bele boyudecem. Qorxma canim duzgun terbiyye olan uwaq hec vaxt bawina cixmaz. Birde uwagi bir nefer terbiye elemelidi mence.biri olar deyib o biri olmaz deyende uwaqda caw baw qalir. Ona gore de isdediyin eliyir. Uwaqnan hem uwaq hem Boyuk olmaq lazimdi. InwaAllah sende isdediyin kimi boyudersen uwaqlarini bawinada cixmazlar 🥰🥰🥰 nece yawiniz var sizin?

Freedom
            Hee caan)) tek getmey olsa yaxşı olardı ama şexsi maşınla 😂 caaan şiriinn balacaymışş ki😍😍😍 hee qatılıram biri olmaz diyib biri olar dimey, nebilim dehşet bir şeydi, ona göre uşağ böyüyene kimi anca sen dediklerin olmağı daha yaxşı, hem böyüyendede uje bilirsen ki özün terbiye vermisen pis ya yaxşı rahat olarsan)
            Can İnşAllah bacı 🥰,

Freedom insallah yaxsi olar haqlisan men sesimi çixaranda lap pis vurardi meni.ana ata qardas he biri dinmordi inanki deyrdim agliuirdim qarsilarinda nolar bir tedbir gor7n deyrdim yalvarirdim.biz qarismiriq o erin o da sen deyb yola veriirdiler hamsi

Aysu111 insafsiz vicdansizlar. Heyatda ele qansiz pis insanlar.allah ollari bildiyi kimi elesin baci. Her weyi Allaha hevale ele unutmaga Caliw ozun ucun korpen ucun

Freedom He canim Allaha tapsirmusam onsuz.Allah cixarie onsuz qabaglarina

17 gün sonra

Freedom salam necesen? Neynirsen. Mende mualice aliram Hamile qalmag ucun. ALLAH qiz payini verib sevindirib birde ogln payi isdirem ALLAHdan gorekde

• Free bunu yanıtladı.

Neray Salam canim. InwaAllah verer. Esas saglam,emeli saleh versin Rebbim cinsiyyeti 2ci derecelidi.

16 gün sonra

Deletedmom1 evet oyle bende 16 yaşında ilk ilişkim oldu ama sadece tek bir erkek hayatımda oldu ve hayla hayatımda uc cocumun bobası oldu helalim oldu ama ani bende kucuk tum oldunda cok ta istekliydim olmasını cunku onu cok seviyorum oyuzden