• Cinsellik
  • İLK SEKSİNİZ KAÇ YAŞINDAYKEN OLDU?

Neray
sesli güldüm 😂😂😂😂 kankret özde 🤷🏻‍♀️

Monalisa sen gut gel surekli beni yargila tamammi?isin gucun yokmu senin nerde ben varimsa beni linçliyorsun.sanami soruyorum sanane bundan.Git isine Baksana Allah askina.senle konusmiyorum ben!

Monalisa kadinlarim cinsel duygusu yok diye dusunmuyorim tabiki vardir.çook sey soylerdim aman neyse. Kadin dediģin 1ile konusur evlenir.1000 haltdan çikip sonra hazz almaz benim fikirimce.sen normal baka bilirsin.bu benim fikirlerim
Beni cahil sayada bilirsin sorun yok.ama benim icin kiz dediģin vucudunu tek helal esine gostermeli baska kimseye yok.nasil kabullenirsen kabullen.ister cahilsin de.umurumfa bile deģil.kendi fikirlerimi soyled8m.o zaman dunyadaki tum kadinlar bizimde ihtiras cinsellik şehvet duygularimiz var deyip her erkekle islerine baksinlar gezsinler tozsunlar sonra evlensinler.hayatin tadi bu deģil bana gore.
HEMDE kim ne yapti yapmadi kendileri bilir kendisi bilir karismam.sadece bir insan olarak soyledim.yani kendisimi istedi yoksa zorlandimi bu anlamda sordum sadece

Deletedmom1
    Solda en üstde 3 xett vare bildin neyni deyirem ? 🙄 onun üstüne bas sonra öz adına sonra şekilin üstüne bas qoyacağsan ele

Neray Neray sen happykidstede bu adlasan?men sene yazmisam heç orda?

Deletedmom1
        👍 eehh bajı bunlara açığlama verəndə bəzi şeylərdə cavabları olur özdə necə lazımdı, işlərinə gəlmiyəndə ama boş konuşmuşsun zad” yorma özünü 😄❤️

Deletedmom1 yo mylittlefriend’di adim ama indi bu deyge bura girdimki happy kidsde gorunmursen