Bsrkaya sus diyo millet bizi dinleyip gaza gelck ayıp diyor 😂😂 napim susamiyorum xgscxnx
Eşlerinizin orgazma tepkisi
Bsrkaya biz 🥺💞
HurremSultan ayyy bı şöyle olamadım yaaa bende isterdim biliyor musun delicesine ses cikarmayiii 🤭😂 amaa yokk yaniii çok sakin bir yapım var ve arada ahlarim oda zevk aldığımda olur. Yaniii oyleeee bir doruklarda olmam gerekiyor kii o sess ciksinnn 😂😂
Bsrkaya kizz bende susmak istiyorum ağzım kapanmıyor bazen ısırıyor sus diye😂😂 eli hep ağzımda yasa öpüyor susim diye😂😂😂🔥
HurremSultan nasıl o kadar sesli olabiliyorsun askoooo tüyo verseneee 😂 ya da çok mu doruklarda oluyorsun da engel olamıyorsun 🤭
Bsrkaya ahahahaha valla bilmiyorum yaa çok zevk aldığımda oluyor bazen hiç tepki veremiyorum mesela Bi anda hop tepkisiz kalıyorum o yuzden eşim hemen anlar o hareketin hoşuma gitmediğini 🙊 orta seviye yok sanırım bende ya waoww ya da tık.uok yaprak kımıldamıyor😂😂 ama konuştukça sesimizi duydukça daha da zevk vermeye başlıyor ve istesem de susamiyorm gxsnxnx
HurremSultan anladım canım sana bollll bagirmalarrrr 😂 ben o doruğa cikamamisim dahaa 🙈 ya da yapım gereği çıksam da sesim cikmiyor galibaa çünkü orgazm oluyorum yanii 😂 o zaman herkesin tepkisi farklı benceeee 🤔
Bsrkaya kız oyle bar bar bağırmiyorum😂😂😂 yani bizim bina da ses çok gidiyor gece de zaten mahallede.ses olmadığı için yürüsek sesi gidiyor xgagxkxb o yuzden normal konuşma sesi bile duyuluyor yani ben çok bağırmiyorum aslında normal.ses çıkarıyorum 😂😂😂
- Düzenlendi
HurremSultan kıızz öyle bir anlattin ki bende baya baya bağırıyorsun sandım 🤭 aayy bizim bina da öyle ya çok ses gidiyor. En ufak ses benim evimin içinde resmen 🤦🏻♀️ ağız tadıyla insan kavga bile edemicek sjssj 😂
Bsrkaya hayır arada cidden bi çığlık çıkıyor ama arada zhxxhxyx canım yanıyor bazen basıyorum çığlığı birde desibel olarak yuksekkkk normal konuşmam bile bağırma gibibenim 😂😂😂
HurremSultan heee ondaann 😂