Kocamdan değil de iş ortamındaki bi kadından şüpheleniyorum. Samimiler gibi geliyor. Elimde somut bişey yok. Fırsat buldukça kocamın telefonunu karıştırıyorum.Sürekli telefonuna msjlarına bakmamın hoşuna gitmediğini söylüyor ama vazgeçemiyorum. Sessize almış kadının hikayelerini. Sorduğumda kadını sevmiyosun diye hikayelerde görmeni istemiyorum dedi. Tartıştık. Bu yüzden şifresini değiştirdi. Asla telefonunu elime almamı istemiyor. Ne yapmalıyım
Sizceee
benbenben Canım şimdi durduk yere adamın aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Yani iş ortamında insanlar samimi olabiliyorlar bokunu çıkarmadıkları sürece problem yok. Telefonu da sürekli karıştırmışsın. O yüzden artık şifreni değiştirmiştir. Ben de olsam sinirlenirdim şifremi değiştirirdin. O ne öyle her dakika telefon kurcalama.
MedavikPastam burda ve dizilerde sürekli aldatılma hikayeleriyle karşılaştığım için bilinçaltım bu şekilde beni yönetiyor sanırım 🤦🏻♀️
benbenben Dizilere kalırsa o zaman hepimiz boşanalım. Dizilerle hayatını sürdürme canım. Eskiden bir aldatma konusu oldu mu aranızda niye bu kadar güvensizsin?
MedavikPastam olmadı ama telefonla haddinden fazla uğraşıyor ve bu bana çok batıyor. her seferinde dakikalarca tuvalette tabi telefonuyla giriyor. Ne bileyim ya ben safımdır arkamdan iş çevirmesin yani
benbenben telefonda ne ile uğraşıyor? o telefonu elinde tutarken sen görmüyor musun neye baktığını mesela? Oyun mu oynuyor yoksa sosyal medyada mı takılıyor?
MedavikPastam YouTube ve Twitter a bakıyor hep
Ay35 önceden böyle değildim bu kadınla çalıştığından beri takığım resmen. Elimde değil msj gelince hemen bakasım geliyor falan. Bunu nasıl aşacağım yaaa😞
benbenben Boş yere huzurunu bozma. Ortada bi şey yok boş yere tartışma tatsızlık çıkarırsan eşinde soğur. Yoksa bile senin paranoyaların yuzunden o kıza ilgisi artar.
Siz eşinizin kimlerle ne konuştuğunu hiç mi merak etmiyorsunuz kızlar ya ben erkeklerle de neler konuştuğunu öğrenmek için msjlara bakmaya çalışıyor ama yakalanıyorum
MedavikPastam evet eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaktan korkuyorum
benbenben Eşimin işçileri çoğu kadın, telefonundada 100 den çok kadın var. Gece bile iş yerinde problem çıkınca işçi kadın arıyor eşimi problemi anlatıyor. Erkek arkadaşları da var. Ve ben asla telefonunu durup dururken kurcalamam. Şüpheli bi durum olursa açıp bakarım. Ben açıp tez tez baksam eşimin gözünde özgüvensiz kadın olarak kalırım. Öyle kalmak istemem)
MedavikPastam ne güzel dedin .. benim özgüven eksikliğim var tekrardan farkına vardım
benbenben Bunu aşmaya çalış canım, böyle hayat zehir olur insana❤
benbenben Siz ciddi misiniz? Bunlara bakarak mı eşinizden şüphelendiniz? Lütfen o zaman siz dizi izlemeyin.
Paranoyaklığın zirvesindeyim biliyorum😞 önlem amaçlı yapıyorum ama iş farklı yerlere gidiyor
Şuan uyuyor ve içimde telefonunu karıştırma isteği var. Uykusu çok hafif yapamam ve şifreyi de bilmiyorum 😞 bunu nasıl çözebilirim yaa
Sen kocana güven arkadaşım Cameonbaby çok güzel anlatmiss 🤍 sen sürekli eşine bunu dillendirmee , olmayacak şey oluverir masallahh
benbenben Kız git yat uyu allah aşkına, adamı dellendirme gece gece😁