Ay35 Ask_hosmus Eğer bulabilirsen gano excel in şeffaf sabunu var . Sihirli sabun diye de geçiyor .Düzenli kullanırsan şikayetlerinin hepsi gidiyor . 2 kutu bitirdim çok memnunum. Hem cilt rengimi açtı canlı pürüzsüz herkes farkediyor
bulut17 Ay35 Nereden aldınız gerçekten reklam olsun diye değil işe yarıyor mu Bende de siyah nokta kahverengi lekelerim var bir de yorgun bir yüzüm var Yeter ki işe yarasın
Rouge Ask_hosmus askm ne köpügü köpük degil tamam bir tane köpük de al ama digeri yag olsun bildigimiz yag kıvamında ürünün ismi temizleme yagı sen bütcene gore bak ben bilmiyorum hangi markayı kolay bulursun tercih edersin sürekli sana söylüyorum ben sana direk ürün de söyleyebilirim ama sen ürünü anlamadıktan sonra bos cok yanlıs da yapabilirsin dikkatli kullanman lazım o yüzden hepsini arastır nedir nasıl kullanılır bak fikir sahibi olman lazım
Ask_hosmus Rouge heeee şimdi anladım benim jeton 5 köşeli aşko kusura bakma😂😂 serum falan sipariş edicem zaten bı dediğin temizleme yağı ona bakayım bi
Sedaa Ask_hosmus aktif sabunu bilmiyorum kız ben 😂 aktif karbon siyah maske kullandim ben. Ben bi ara farmasi ürünü satıyordum, farmasiden alıyordum hep yani, kullananlarinda hepsi cok memnundu. Şuan kullanmiyorum ama.
Ask_hosmus Sedaa aman hepsi değişik değişik şeyler 😂😂 trendyoldan sipariş verdim bi kaç şey acaba ne zaman gelir😂😂
Sedaa Ask_hosmus valla satıcıya göre değişiyor ama benim genelde ya 2 gün ya da 3 gün içinde geliyor siparişlerim. Ama aldiklarini düzenli kullan mutlaka, bir hafta düzenli kullanip sonra salma kendini, sende salacak tip seziyorum nedense 😂😂
mamacita Ask_hosmus bim de siyah nokta için burun bandı var mükemmel temizliyo haftada 1 2 yapsan tertemiz olur. Hafta da 2 defa yüzüme yavaşça kese yaparım dene sende ölü deri çer çöp ne varsa gidiyor 😂 lorealin cilt bakım ürünleri Migros’ta indirim de suan ben geçen gün aldım baya ve memnun kaldım. Ama bence cildi parlak gösteren en iyi şey c vitamini.
Ask_hosmus mamacita aaaa onu bi ara kullanıyordum ben çok iyi evet niye kullanmiyorsam artık 😂 gidince alayım bari 😂 keseyi yapıyorum zaten çok iyi oluyo, c vitamini serumu söyledim trendyoldan , ayyy çok heyecanlıyım eski ben olucam inşallah 😂
Bsrkaya Ask_hosmus Ayyy bende surda bekliyimm benimde böyle birr sihirli değneğe ihtiyacım varr hamilelikten ben çok kendimi saldım yaaa 🙈 ne bı makyaj yapasim var ne bı birşey ufak çaplı depresyon diyebilir miyiz onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️ bildiğin boylee prensesss olmaliyim 😅 benim toparlanmam lazımm vee gözenek sıkılaştırıcı en ihtiyacım olan seyyy. 🧡
Ask_hosmus Bsrkaya ben serum sipariş ettim ama inşallah düzelir yaa, bu çocuklar bizi bizde aldı resmen hele herifler yok mu 😂😂
Sessiz_oyuncu Ask_hosmus kesinlikle eczacıberika takip etmelisin ınstagrmdan. Senin şifan onda güzelim 😘
Ask_hosmus Bsrkaya yemediğimi nerden biliyorsun😂😂 bağıra bağıra ağladım evi birbirine kattım, ilk defa bu kadar bağırdım ve ilk defa bu kadar çok sinirlendim , normalde de sessiz ağlarım çocuklarıma göstermem ağladığımı demek ki dolmuşum 😂
Bsrkaya Ask_hosmus hakllisin vallaha kolay değil ki bacım 3 tane çocuk veee bizde doğal olarak dolabiliyoruz bizde insanız yaniii çok iyi anlıyorum senii 😚