Bsrkaya Ask_hosmus Ayyy bende surda bekliyimm benimde böyle birr sihirli değneğe ihtiyacım varr hamilelikten ben çok kendimi saldım yaaa 🙈 ne bı makyaj yapasim var ne bı birşey ufak çaplı depresyon diyebilir miyiz onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️ bildiğin boylee prensesss olmaliyim 😅 benim toparlanmam lazımm vee gözenek sıkılaştırıcı en ihtiyacım olan seyyy. 🧡
Ask_hosmus Bsrkaya ben serum sipariş ettim ama inşallah düzelir yaa, bu çocuklar bizi bizde aldı resmen hele herifler yok mu 😂😂
Ask_hosmus mamacita aaaa onu bi ara kullanıyordum ben çok iyi evet niye kullanmiyorsam artık 😂 gidince alayım bari 😂 keseyi yapıyorum zaten çok iyi oluyo, c vitamini serumu söyledim trendyoldan , ayyy çok heyecanlıyım eski ben olucam inşallah 😂
Sessiz_oyuncu Ask_hosmus kesinlikle eczacıberika takip etmelisin ınstagrmdan. Senin şifan onda güzelim 😘
Sedaa Ask_hosmus valla satıcıya göre değişiyor ama benim genelde ya 2 gün ya da 3 gün içinde geliyor siparişlerim. Ama aldiklarini düzenli kullan mutlaka, bir hafta düzenli kullanip sonra salma kendini, sende salacak tip seziyorum nedense 😂😂
Ask_hosmus Bsrkaya yemediğimi nerden biliyorsun😂😂 bağıra bağıra ağladım evi birbirine kattım, ilk defa bu kadar bağırdım ve ilk defa bu kadar çok sinirlendim , normalde de sessiz ağlarım çocuklarıma göstermem ağladığımı demek ki dolmuşum 😂
Bsrkaya Ask_hosmus hakllisin vallaha kolay değil ki bacım 3 tane çocuk veee bizde doğal olarak dolabiliyoruz bizde insanız yaniii çok iyi anlıyorum senii 😚
bulut17 Ay35 Nereden aldınız gerçekten reklam olsun diye değil işe yarıyor mu Bende de siyah nokta kahverengi lekelerim var bir de yorgun bir yüzüm var Yeter ki işe yarasın