Selam canlarım, nasılsınız iyisiniz umarım 😘
Şimdi sizden bi kaç öneri istiyorum 🥴
Ben 3. Bebeden sonra saldım kendimi hemde bayaa🤯
Artık buna dur deme zamanı geldi de geçiyor..
Sanki 30 yaşında gözüküyorum🤷
Size bi kaç sorum var , ürün önerisi istiyorum öncelikle cildimden bahsedeyim…
Yüzümde gözeneklerim aldı başını gitti💯
Yüzümde minik minik sivilce mi desem bilemedim ama pütür pütür yüzüm tırtıklı bildiğiniz 💯
Bide siyah nokta belası 💯
Ve karma bir cildim var💯
Ve ve ve yorgun + mor bir göz altına sahibim💯
Sorularıma geleyim😘
1- Gözenek için etkili bir ürün?
2- Cildimi pürüzsüz yapıcak bir ürün?
3- Siyah noktalarıma uygun bir ürün?
4- Göz altı morluğuna ve yorgunluğuna uygun bir ürün?
5- Yüzümü parlatacak bir ürün?
Herkesin sana ne olmuş güzelleşmişsin demesini istiyorum, özellikle bayramda ışıl ışıl olmak istiyorum, çünkü bayramdan sonra eltim gelecek ve ben hamileyken bana yaşımdan büyük durduğumu söylemişti( 24 yaşındayım oda 34 falan )biraz da onu şoka uratmak istiyorum, beni gördüğünde orta yerinden çatlasın 🤌🤌😂😂

Ask_hosmus Aşko eminim her halinle hepimize 10 basarsın💃😚 Yinede önereyim, benim aylardır kullandığım krem var sivilceli pütürlü yüzümü porselen gibi yaptı. Ama türkiyede varmı bilmiyorum. Sen sitelere bak yinede belki vardır. İsmi - 818 Beauty formula

Ask_hosmus ürünler hakkında fazla bilgim yok ,o konuda ardle daha iyi yardimci olacaktir sana, ama karma ciltliyim deyince yazmak istedim çünkü bende karma ciltliyim ve yüzüm pürüzsüz ışıl ışıl. ☺️
      Öncelikle ben şunu söyleyim. Ben ergenliğimden beri garnierin güneş kremini kullanıyorum. Kac sene oldu sayamadim bile. O yüzden hiç lekem felan yok yüzümde. Bembeyaz tenliyim zaten. Sorularina gelecek olursam.
      1.benim gözenekli cildim yoktu zaten ama önlem almak adına Luv it markanın aha bha asitli gözenek sıkılaştıcı toniğini cok sevdim. Şuan ikinci şişeyi yarıladim ve gözle görülür şekilde cildimin sıkılaştiğini hissediyorum.
      2.prüzsüz yapacak bir ürün bilmiyorum ama peelingler yapabilirsin. Ben hiç denemedim. Ben Celenes markanin c vitaminli yüz yıkama jelini kullanıyorum, turuncu şişe. Ve yüz yıkama fırcamla haftada 3 gün yüzümü fırçalayarak yıkıyorum, inanılmaz yumuşak ve parlak oluyor cildim.
      3.burnumun üzerindeki siyah noktalari geçiren ürün dr.cevdet tunanın aktif karbon siyah maskesiydi, ben yaklaşık 3 senedir düzenli kullanimdan sonra bıraktım cünkü siyah noktam kalmadi hic☺️
      4.göz altı morluğuna söyleyecek bir şeyim yok, ama uykusuzluktanda kaynaklı oluyor genelde. Ve bol su içmelisin.
      5.C vitaminli serumlar cildi parlatiyor, ben daha önce hic kullanmadim ama bende şuan luv it markanin c vitamin serumunu sipariş verdim. Bende ilk kez kullicam. İnşallah memnun kalirim 😂
      Benimde yaş 28 ama gören herkes 20-22 felan sanıyor. 🤭
      Ha bu arada yazmayi unuttum, ben bekarligimdan beri gülsuyunu cok sürüyorum yüzüme ve gül suyunun siyah noktalara iyi geldiğini söylüyor herkes. Halen de kullaniyorum. Birde her gün sabah akşam bepanthol yoğun nemlendirici kremimi sürüyorum. Kullandiğim her üründen çok memnunum. Bir de kore markanın yumurta akı maskesini yapiyorum. Bundan da çok memnunum. 3 kutu bitirdim hatta .

Öncelikle cilt temizliğine çok dikkat etmelisin. Akşamları mutlaka ama mutlaka yap bazlı bir temizleyici ile temizleyip sonrasında aktif karbonlu sabunla yıkamalısın. Peeling yapmalısın ama şu an sivilcelerin olduğu için parçacıklı peeling kullanmamalısın. Arındırıcı peeling öneririm. Onun dışında benim karma bir cildim var ve dediğin gibi çene bölgemde sürekli aktif sivilce ve yanında bir sürü pütürcükler olurdu. Ölmezçiçek hidrosolü kullandığımdan beri hiç olmadı 🧿 nemlendirici ve gündüz mutlaka güneş kremi 🙏 2 haftada mermer gibi olursun. Göz altı içinde ginseng özlü göz altı bantları morluk için çok etkili 🥰

Sedaa teşekkür ederim kuzum 😘 bende trendyoldan 3 lü serum sipariş ettim c vitaminli falan , yüz fırçası da sipariş ettim, yüz yıkama jeli vardı dibini gördüm , o dediğin aktif sabun şeyisi aktarda var mı 😂😂

gececianne şu aktif sabunu çok merak ettim yaa almam lazım , benim cildim böyle pürüzsüzdü , 2 sene üste üste hamile kalınca hormonlarımın ayarımı bozuldu ne cilt tipim değişti resmen , teşekkür ederim bu aktif sabun kafama yattı 😘

Ürünler konusunda çok bi bilgim yok ama parlayan ve yorgun olmayan cilt istiyorsan kesinlikle gluten şeker hamur işi bırakman gerekiyor. Bol su, yeterli uyku şart. Bunları yapıp ürünlerle desteklersen çok iyi olur

Annesivekizi şekeri bırakmak mı hayatım şekerden ibaret benim 😂 hayat yeterince tatsız zaten şekeri bırakırsam dahada tatsız olur no no no no 😂

Ask_hosmus 🤗senin cildin iyi bir temizlik istiyor gozeneklerin tıkanmıs daha öncede oneride bulunmustum tekrar gibi olucak ama cildin mis gibi iki asamalı deriiiinn bir temizlik istiyo. bir yag temizleyici birde jel temizleyici lazım,yag temizleyici iyice gozeneklerin altına kadar inerek tüm kiri çıkarıcak,üstüne jel bir ürünle temizleyeceksin.her içeriği&kiri jel temizlemez,mesela elin bile yaglansa sadece suyla temizleyemezsin yıkama seklin bile farklıdır demi?sadece su tutmazsın ?ama elin yapıskansa baska türlü temizlersin ilk önce su tutarsın gecer yada kıyafet lekesi olarak düsün bu da aynı mesele.jel de yüzündeki baska içerikleri temizleyecek ferahlatacak. sonra haftada 1-2peeling yapıp ölü deriyi atıcak gozenekleri iyice temizleyeceksin.kimyasal peeling olur fiziksel olur tercihine bagl. birde kendine temizleyici bir maske al haftada 1 cok ihtiyac olursa 2 kullan.kendi ihtiyacına gore nemlendirici al ve bir serum ,serumu aksam kullan.goz altlarına gelince genetikse gecmez ama hafifler.goz maskeleri al dolaba koy ferah ferah kullan birde aksamları goz kremi tamamdır

Rouge yağ temizleyici dediğin şey bu yüz temizleme köpüğümü 😂 jel olanı nerde bulcam ki gratiste yada trendyolda var mı acaba , ürün adı verirmisin yaa ben giderim yalnış alırım😂 yüzüm için şu sıralar yüz temizleme köpüğü ve normal el yüz kremi başkada bişey yok 🥴

Ask_hosmus Eğer bulabilirsen gano excel in şeffaf sabunu var . Sihirli sabun diye de geçiyor .Düzenli kullanırsan şikayetlerinin hepsi gidiyor . 2 kutu bitirdim çok memnunum. Hem cilt rengimi açtı canlı pürüzsüz herkes farkediyor

Ask_hosmus askm ne köpügü köpük degil tamam bir tane köpük de al ama digeri yag olsun bildigimiz yag kıvamında ürünün ismi temizleme yagı sen bütcene gore bak ben bilmiyorum hangi markayı kolay bulursun tercih edersin sürekli sana söylüyorum ben sana direk ürün de söyleyebilirim ama sen ürünü anlamadıktan sonra bos cok yanlıs da yapabilirsin dikkatli kullanman lazım o yüzden hepsini arastır nedir nasıl kullanılır bak fikir sahibi olman lazım

Rouge heeee şimdi anladım benim jeton 5 köşeli aşko kusura bakma😂😂 serum falan sipariş edicem zaten bı dediğin temizleme yağı ona bakayım bi

Ask_hosmus aktif sabunu bilmiyorum kız ben 😂 aktif karbon siyah maske kullandim ben. Ben bi ara farmasi ürünü satıyordum, farmasiden alıyordum hep yani, kullananlarinda hepsi cok memnundu. Şuan kullanmiyorum ama.