Ask_hosmus ürünler hakkında fazla bilgim yok ,o konuda ardle daha iyi yardimci olacaktir sana, ama karma ciltliyim deyince yazmak istedim çünkü bende karma ciltliyim ve yüzüm pürüzsüz ışıl ışıl. ☺️
Öncelikle ben şunu söyleyim. Ben ergenliğimden beri garnierin güneş kremini kullanıyorum. Kac sene oldu sayamadim bile. O yüzden hiç lekem felan yok yüzümde. Bembeyaz tenliyim zaten. Sorularina gelecek olursam.
1.benim gözenekli cildim yoktu zaten ama önlem almak adına Luv it markanın aha bha asitli gözenek sıkılaştıcı toniğini cok sevdim. Şuan ikinci şişeyi yarıladim ve gözle görülür şekilde cildimin sıkılaştiğini hissediyorum.
2.prüzsüz yapacak bir ürün bilmiyorum ama peelingler yapabilirsin. Ben hiç denemedim. Ben Celenes markanin c vitaminli yüz yıkama jelini kullanıyorum, turuncu şişe. Ve yüz yıkama fırcamla haftada 3 gün yüzümü fırçalayarak yıkıyorum, inanılmaz yumuşak ve parlak oluyor cildim.
3.burnumun üzerindeki siyah noktalari geçiren ürün dr.cevdet tunanın aktif karbon siyah maskesiydi, ben yaklaşık 3 senedir düzenli kullanimdan sonra bıraktım cünkü siyah noktam kalmadi hic☺️
4.göz altı morluğuna söyleyecek bir şeyim yok, ama uykusuzluktanda kaynaklı oluyor genelde. Ve bol su içmelisin.
5.C vitaminli serumlar cildi parlatiyor, ben daha önce hic kullanmadim ama bende şuan luv it markanin c vitamin serumunu sipariş verdim. Bende ilk kez kullicam. İnşallah memnun kalirim 😂
Benimde yaş 28 ama gören herkes 20-22 felan sanıyor. 🤭
Ha bu arada yazmayi unuttum, ben bekarligimdan beri gülsuyunu cok sürüyorum yüzüme ve gül suyunun siyah noktalara iyi geldiğini söylüyor herkes. Halen de kullaniyorum. Birde her gün sabah akşam bepanthol yoğun nemlendirici kremimi sürüyorum. Kullandiğim her üründen çok memnunum. Bir de kore markanın yumurta akı maskesini yapiyorum. Bundan da çok memnunum. 3 kutu bitirdim hatta .