bu jilletten kullanan var mı çok övüldü bende aldım ama nasıl temizlenicek jeller vs bilgi verirseniz çok sevinirim 😇😇

Slaedz06 ben jiletleri hep normal jelle dus jeli yada dus köpüğüyle kullanıyordum ,cünkü tras kopuk veya jelleri cok kalın oluyor tüylere daha zor ulasıyor

Rouge bende ucuz bir saç kremi alıyorum onunla yapıyorum inanılmaz oluyor yaa Bi gün onu da denemeni tavsiye ederim

Ask_hosmus ben bacaklarıma vücuduma ağda yapmıyorum iyi gelmiyor 🥺🥺 ama bikini bölgesinde asla jilet sevmiyorum beni mahfediyorrr🤒 o yuzden tüm vücut jilet göbek ve bel de dahil ama bikini agdaaa😬😁💥

TombulHatun kuaföre gidiyorum😁 kendim ağda beceremiyorum yaaa midem bulanıyor nefesim kesiliyor sanki el ayak titremesi falan sanki Adam kesicem😂😂😂 vücudum Cook tüylü değil her duşta fik fik jiletle alıyorum süt gibiyim hepo😁😁 keseye saç kremi surup vücuduma yediririm sonra 3 bıçaklı jiletle hemen geçiyorum arkasından hem nemli oluyor hemde temiz😁 bikini bölgem de ayda 2 kere ağda görüyor xhsbxnx

HurremSultan vücudunuz alışık olmadığı için alerji gibi bişey yapıyor olabilir mi? Bnm üst bacaklarımda oluyo pütür pütür bişeyler bir de kollarımda ağdadan sonra ama 2 gün içinde geçiyo ağda markası da önemli aynı zamanda her duş uğraşılır şey değil asla dayanamam. Alt bacaklarımı 3 ay önce aldım ağda zamanı yeni yeni geldi

buzdankalpler Ay bilmiyorum ki birde uzatamaiyorum ya tam diyorum ağlaya gidim uzatım dayanamıyorum öyle birde sonrası da kızarıklık oluyor kıl dönmesi oluyor falan ama jiletle olmuyor dönme monmee

TombulHatun bugün kocam da aysinisi söyledi dgsjbx lazer yapiralim beraber cilt bakımına falan gidelim diyor gxlsgxjx her ay söylüyor ama lafta icraat yok😂😂😂

HurremSultan ne gibi iyi gelmiyor agda ben agda yaptiriyordum ve yaptirdigim heryerde izler var sivilce sivilce lekeleri agdadan sonra oldu acayip canimi sıkıyorlar lazere basladim bende