Keksever eltiler arasinda ki bu altın yarıştirma konusunu hiç sevmiyorum ben. Belki ayrımcılıkta vardir evet ama herşey kocalarda bitiyor bana göre. En kücük eltinin öyle konuşması çok terbiyesiz ve saygisiz bana göre, ve bu aileden ve yetiştirilme tarzindan geliyor. Yukaridaki bi arkadaş yazmiş zaten kültürlü insanla kültürsüz insan konuşmasa bile hal ve hareketlerinden bile belli oluyor. Bizde 5 eltiyiz ve bende en kücük gelinim. Benim kaynana da en büyük eltimle bana çok altın yapip takti ,cünkü eşim bekarken aldığı maaşın yarısından fazlasini annesine verirmiş. Ayni şekilde en büyük kaynimda öyle annesine sürekli para verirmiş. Ama diğer kayınlarım öyle değil. Kaynanamda bu iki oğlum bana çok iyi bakıyor diyerek en büyük eltimle bana altinı cok yapti ve bunu herkesin içinde söyledi. Ama biz eltiler arasinda hic altin mevzununu konuşmayiz, bende altın takmayi fazla sevmem sadece bileklik küpe ve kolye takarim. Gerisi bankada altin hesabimdadir. Asla bende şu kadar altin var ,sende şu kadar altin var diye konuşmam. Sende hiç canini sıkma bence. O eltin çalışıyor mu bilem ama ben olsam o esnada şunu söylerdim. Ben başkalarının aldıklarıyla övünmem ,kendi helal paramla kazandığım kendim yaptiğim altinlarimla övünürüm derdim ,maddi durumunuz da iyiymiş zaten ki ailede ki herkes te biliyordur sizin durumunuzun iyi oldugunu. Boş tenekeden çok ses çıkar boşver, konuşsun dursun, sen kendi ağırlığını koru, kaynananda ayrimcilik yapiyorsa sen de ona göre davran kaynanana. Kendini asla ezdirme.