- Düzenlendi
Arkadaşlar bir konu var sizinle paylaşmak istiyorum 6 altiyiz 🥲 evet yanlış duymadiniz 6 eltiyiz eşim 7 kardeş 6 erkek 1 kız neyse ben ortanca olanlardanım😂 küçük iki eltim var birde en büyüğü bunlar eşimin akrabalari diğerleri yabancı yani dah önce tanimiyorduk aile olarak birbirimizi kayınvalidem akraba gelimlerine ayrı ayrı altın alıp takmis bizden habersiz düğünde takılan altınları da herkese eşit alıyoruz aldık denildi ama geçen eltim takip takistirmis altinlarda yükseldi iyiki altınlarım var felan dedi bende varda pek birşey tutmuyor ki kendimizden biliyoruz dedim oda sen öyle san benimkiler 50 gram dedi tanesi şok oldum bizimkiler yarısı bile değil …. Neyse daha sonra konuşma devam edince aynen en küçük eltim bana sen kendini benimle bir mi tutuyorsun benim senin Baba dediğin adam benim amcam dedi şok oldum… Muhattap bile olmak istemedim yaptığı terbiyesizlik bir yana dursun bunu herkesin. İçinde ailece çayda olduğumuz bir zamanda dile getirmesi kadar ayıp birşey yok benim paraya ihtiyacım yok eşimde bende çalışıyoruz gayet güzel bir işimiz var siz olsaydınız ne yapardınız?