prensesinannesiii Yani bir etkisi olacağını sanmıyorum. Öyle olsaydı herkes alıp kullanırdı vücudu sıkılaşırdı, boşuna estetiğe spor salonlarına falan para vermezlerdi

prensesinannesiii bencede o yağ yakıcı jeldir. Sadece jelin etkisi olmaz, o jeli sürüp üzerini streçle sarıp spor yapman gerek ki yağlar erisin ve incelsin 😀 ve tabi ki bu hemen etki etmez, düzenli olarak yapman gerek. Ve bu yağ yakıcı jel eczanelerde bile satılıyor. Ben o kadını sevmiyorum nedense, çok süslü lafları var, bildiğin yag yakıcı jeli kendi markasi adına süsleyip püsleyip satmaya çalışıyor ki para kazansın. 😀

Sedaa ayyy tekk sevmeyen ben değilmisimm 🙈😂 kadın o kadar ilişki profesyoneliymis gibi konuşuyor ama kendisinin ilişkisi bile yok. Eee derler ya bekara karı boşamak kolay diye. O yüzden pek evlileri de anlayacağını düşünmüyorum. Ne kadar çok anliyormus gibi konuşsa da .

Bsrkaya evlilikten anlasaydı zaten süper mutlu cocuklu bi evliliği olurdu. Bende bir kere bunun tuzlu su şeysini denemiştim, sırf meraktan 😂 denemez olaydım. Tuzlu su yaptiğim gün eşimle tartıştık 🤣 mutlu huzurlu yuvama çomak sokacaktım az kalsın 😅

Sedaa Ahahaha cokk güldüm yaaa 😅 tuzlu su ile olacak iş mi bu 🥲

Bsrkaya Ay bir de hep cinsellikten ssçma öneriler veriyor. Odanızı kırmızıya boyayın kırmızı ruj sürün locanız sizi sevsin falan gibi saçma sapan öneriler

MedavikPastam senin kocan yokk senin bi kocan yok kiiii 🤷🏻‍♀️😅 diyesim varrr yok yaa çok saçma kırmızı mi boyanirmis hiç kırmızı turuncu aclik hissi verir mutfak için geçerli onlar 😅

Sedaa 🤣 ayyy şu soruyu soranlar. Ahahah çapalamak diyorlar birde. Allah ımm. Bazen okuyordum. Hatta birisi ben tuzlu su yaptım evliyim eşim ilgilenmeye başladı ama eski sevgililerim bile aramaya başladı. Artık tüm erkekler tsrafıdan ilgi görmeye başladım yazmıştı. Sırf gülmek için okuyordum ya 🤣🤣

Bsrkaya tabikide değil canım😂 ama sırf meraktan benimki valla. Tuzlu su dişiliği arttırıyormuş felan, benimde o gün üzerimde bi yorgunluk mu vardi tam hatirlamiyorum, zaten duşa girecektim. Girmişken de yapim deneyeyim bi dedim. Akşamına eşimle tartıştık 😂 normalde zaten eşim dibimden hiç ayrılmaz, kendi başıma iş alıyordum az kalsın, 😂