• Muhabbet
  • Orgazm olamıyorum diye ağladım

Aggggg kızlar dün başıma neler geldi inanamazsınız hxhsgxkx ben kaç seferdir orgazm olamıyorum Bi haftayı geçmiştir 🤒 bende eşime diyorum işte gün içinde ilişki anında vs olmuyor çok istiyorum ama faln diye. Birde asabilik cokuyor biraz xgsgxx eşimde dün gece yine olmuyor sen yap ben yapamıyorum tutma dedim bana kızmasın mi😂😂 bende ağlıyorum ahahaha olmadı falan yapamıyorum niye kızıyorsun ki diye😂😂 sonra ben ağlıyorum xkshx ağlaya ağlaya ilişkiye girdik anasını satim😂😂 sonra birde orgazm oldum hayatımın en tuhaf gecesiydi neler yaşadım az önce diye bata sorguladim😂😂 kırmızı gotlu maymunum da dalga geçiyor dünden beri ağlayarak oldun diye xgsjxjxbx

HurremSultan kırmızı götlü 😂😂😂😂 o asabilik bende de oluyor yaaa , geçen gün olmasın diye eşime tecavüz ettim , eşim döndü arkasını yattı dedim ne oldu, kendimi kullanılmış gibi hissediyorum dedi 😂😂 bı sigaram eksikti oda olaydı iyiydi😂😂

Ask_hosmus ahahaha benimki de dün ben yok istemiyorum dedim küstüm kızdı diye zorladı biraz bak tecavüz ediyormuş gibi hissediyorum az kendini şal dedi😂😂😂 Of ya arada bende tecavüz ediyormuş gibi oluyor ama😂 biz edemiyoruz bacım zorla kaldıramıyoruz ki ama onlar istesin yeterkiiii heryerimize sulanır Hatta kulak deligimize bile yapabilirler😂😂😂 biz öyle miyiz sadece biz isteyince kocayı kıvama getir de istesin de yapsın da boşalmasın uzun sürsün dee hay babam.hayy xaxgxsgzxn

TombulHatun kizzz bende onundiyorum adam beni zorladiii😂😂 tecavüz sahnesi gibi oldu ama nedense aşırı zevk aldim🙊 tabi 1 dkka falan dayanabildim ağlamam geçti xhajgxznbx

TombulHatun bak kesin deniycem😂😂😂 kaç paralık istersin diye de olculendirme yapicam xjjx bu sexs işini paraya dökücem😂😂😂

HurremSultan kaç paralık istersin olmaz iş bitiminde ben onun baş ucuna para koyuyorm 50 koyarsam beğenmedin mi diyo 200 koyarm oo uçmuşuz der tabi paraları geri alırım işin esprisini yapar güler geçeriz 😂😂

TombulHatun ahahahjaa ben kendim için istiycem 😂😂 oral mesela xgsjxgjx 100 liradan açılış yapayim yarin😂😂😂 Of saka bi yana iyi gırgır yaparım bununla heee