• +18
  • (Rahatsız olacaklar girmesin)Paranormal olay yaşayan varmı?🤨😈

Aks4511 kıığğz sen bunu bilmem ne kadar sonra niye tekrar gündeme cıkardın ben bir kere bisey okudum 2 ay tek uyuyamadım yatarken korkuyodum al işte şimdi de bunları merak ettim ama okumamam lazım ☹️🌸♥️

Boşuna merak iyi değil demiyolar 😂 ben uygulamayı yeni yeni keşfediyorum da benim yorum yaptığım gönderiyi sen nasıl görüyosun? 😌 Rouge

Aks4511 hosgeldin canım o zaman 😍en son yeri varya orda cıkıyo hemen yorum yapıldıgında

Annemin başından geçmiş bir olay Lübnan’da yaşıyordu gençken evli değilken yani komşuları varmış bir cin bu kadına aşık olmuş her gece kadının yanına gider birlikte oluyorlarmis sabah ordqn gidermiş sonrabaska bir olayben Mardin Midyat ilçesine bağlı Acırlı köyündenim bizim orda ziyaret var ziyarette bir iki ağaç var ağacın altında bir ilçeye yetecek kadar altın olduğu söyleniyor ama bu altın sihirliymis kimki ilk kızı olursa ve kızını kurban verirse altın onun olurmuş kim o ağacın altını kazarsa köpek kılığında cînn ona musalat oluyormuş bizim köyde çok ev var büyülü 😔🙄

Teşekkürler canım, yalnız ben yorum yaptıkça yeni yeni olaylar yazılıyo😂😂Rouge

Tırstım gömülü altınları sahipleniyorlar kimse kolay kolay alamaz bende böyle bi kaç bişeyler duymuştum cesaret ister altın çıkarmak 🙀 ketenprenses

Aysu111 durup dururken mi musallat oluyolar acaba ? Yoksa bazıları sıcak su döker yada misal çöpün yanında yaşarlar ya hani besmelesiz mi geçtin? Cok merak ediyorum?

ketenprenses o birlikle olma olayını çok merak ediyorum? Normal iki insanla cinsel iliskiye girer gibimi oluyor? Ama sen mi görmüyorsun. En cok merak ettiğim bu🤦‍♀️

Nilay canım yatarken 7 felak, 7 nas,7 ayetel kürsi, okumalısın sonra avucuna üfle vücuduna sür. Peygamber efendimiz böyle yaparmıs. Daha dogrusu duasız yatma ve hep sağ tarafına yat .

Suna Burda her post gözden geçiriliyo yasaklara uymayanlar direk siliniyo.En son her hangi bir posta yorum yapılsa direk üste çıkıyo

Suna post başlığından anlaşıldığı üzere paranormal olaylar konuşuluyor bende etkilenmemek için postun içeriğini okumadım. Eğer rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız posta girmemenizi tavsiye ederim. 🎈

ZRaporu, başlığı (Rahatsız olacaklar girmesin)Paranormal olay yaşayan varmı?🤨😈 olarak değiştirdi.
              2 ay sonra