(Rahatsız olacaklar girmesin)Paranormal olay yaşayan varmı?🤨😈
Annemin başından geçmiş bir olay Lübnan’da yaşıyordu gençken evli değilken yani komşuları varmış bir cin bu kadına aşık olmuş her gece kadının yanına gider birlikte oluyorlarmis sabah ordqn gidermiş sonrabaska bir olayben Mardin Midyat ilçesine bağlı Acırlı köyündenim bizim orda ziyaret var ziyarette bir iki ağaç var ağacın altında bir ilçeye yetecek kadar altın olduğu söyleniyor ama bu altın sihirliymis kimki ilk kızı olursa ve kızını kurban verirse altın onun olurmuş kim o ağacın altını kazarsa köpek kılığında cînn ona musalat oluyormuş bizim köyde çok ev var büyülü 😔🙄
- Düzenlendi
Tırstım gömülü altınları sahipleniyorlar kimse kolay kolay alamaz bende böyle bi kaç bişeyler duymuştum cesaret ister altın çıkarmak 🙀 ketenprenses
Aks4511 kesinliklee
Aysu111 bunları yapan 3 harflimi yoksa insan mı onu anlamadım?
Aysu111 durup dururken mi musallat oluyolar acaba ? Yoksa bazıları sıcak su döker yada misal çöpün yanında yaşarlar ya hani besmelesiz mi geçtin? Cok merak ediyorum?
ketenprenses o birlikle olma olayını çok merak ediyorum? Normal iki insanla cinsel iliskiye girer gibimi oluyor? Ama sen mi görmüyorsun. En cok merak ettiğim bu🤦♀️
Nilay canım yatarken 7 felak, 7 nas,7 ayetel kürsi, okumalısın sonra avucuna üfle vücuduna sür. Peygamber efendimiz böyle yaparmıs. Daha dogrusu duasız yatma ve hep sağ tarafına yat .
Monalisa bu varlıklar durup dururkenmi musallat oluyor? Nasıl oluyo?
Burda yazanlar insanın akıl sağlığı ile oynar gibi kesinlikle okumuyorum ama sürekli üste çıkıyo @NaimeYilmaz @deleted77 @ZRaporu @Panda @Nietzsche 😳
Pembekoala_ bilgim yok
Zelihaaaa @Nietzsche kına olayına yalan diyordun …
ketenprenses türk yapımı büyü filmi vardı mardin de yapılmıştı sizin orada mi yapıldı
ooylesine2021 evet hala aynı görüşteyim. O kına dediğininz bir tür mantar.