Dilaylaa sana kemik atmadım ki ne havliyorsun 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Oooylesine2021
- 15 Tem 2021
- 23 Haz 2021 tarihinde katıldı
- Konumuz anal 🙈 tartışmasında
Rouge hahhay hep klasik aynı laflar sperm yalamış iyyy sperm beyinli eşlerinin köleleri 😂😂😂😂😂
Pcoslu1anne hahahah yazılanları arkadaşlarımla okuyup gülüyoruz bak ne diyorlar bunlar yanar dağ gibiler bomba olmuş bunlar diyorlar 😂😂😂😂😂😂
ZRaporu benim haddim illa sizinle aynı düşünce de olmak mi
Lentlily aynı tepkiyi veriyoruz merak etme ya sizin gibi düşünenlerin sonunun haberlerde görüyoruz.
Pcoslu1anne valla ben senin gibi kocamın y.ragini yalamaya meraklı değilim. G.tümden girdirmeye de hele hic meraklı değilim siz yapiyorsunuz diye sizi mi kıskanıyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅😅
Rouge :))) Çok istekli bana dayanamıyor bosaliyor erkenden her actigim post aynı yere varıyor yine tutturamadın tatlım ha bu arada nişanlı iken senin gibi nisanlimin sperm kokusunu tatmadim inan o durum da olmak istemezsin ama sen olmuşsun ahhh yazık millete akıl verene bak 😂😂😂😂😂😂😂
- Rüyamda Dayak yiyorum vücudumda morluklar oluyor tartışmasında
Tinkerbell mrb eski post sadece merak ettim yine oluyor mu rüyada dayak sizde ?
Pcoslu1anne bana ihtiyacınız olsun diye gelmedim ki 😁😁
Nur19 😂😂😂😂😂😂😂 okumak günah mi 🤣🤣🤣 tamam bacım senin dediğinden👍👍👍👍🤣🤣
kopuklukahve kahkaha atıyorum :)))))))))))))) özellikle son cümlene 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Mastürbasyon korkusu tartışmasında
deleted13 eeee imtihan dünyası işte. Bende sende hiçbirimiz 4 4 lük değiliz yalnız varolani varoluş nedenimizi kabullenmek zorundayız. Mantığına ters bazı şeyler evet ama cenneti kazanmak kolay mi öyle.
Hbts gerçekten bu program sayesinde ne kadar iğrenç kadınlarımız varmış bende onu öğrendim.
Pembekoala_ kız şimdi din düşmanları çıkar saldırır falan ağır konuştun;)))
[silindi] zaten içki içen kadının böyle konuya normal olumlu bakması çok normaldir.
Deleted9 Allah sana hormonların yerinde durmuyorsa git evlen harama zinaya bulaşma diyor.
deleted13 zaten o yüzden evlenin diyor ya .
9393 “İstimna (mastürbasyon) yapanların ahirette elleri hamile olacak ve ondan hak talep edecek, şikâyet edecek." (Beyhaki, Şuabu’l-İman, 7/330)
- Yaşlı bir adamlaa tartışmasında
Rouge tutturamadın kız 😂😂
- Yaşlı bir adamlaa tartışmasında
Rouge aynen iyi aferin👍